Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
LOL
Doublelift újra lecsapott
Doublelift újra lecsapott
Nem csak a Summoner’s Riften puffogtat Doublelift, a médiának adott interjúi is emlékezetesek és tüzesek. Egy, a kupa közben adott mérkőzés utáni interjújában már egyszer megpiszkálta a rivális csapatok teljesítményét, majd ezt a lehetőséget a bajnokok interjújában sem szalasztotta el. Véleménye szerint túl nagy elvárásokkal érkezett, a csoport meccsek alatt egy olyan csapattal sem találkozott, akik képesek lettek volna legalább a felét nyújtani annak, amire számított. Különösképpen a Fnatic alső ösvényéről voltak erős kritikái, a maga módján viszont dicsérte a UOL duóját. A Rift Rivals-on szörnyen gyengén teljesítő európai listavezetőt joggal támadják a szurkolók és az elemzők. A szinte zéró makrót bemutató Fnatic ráadásul mentálisan bele is borult a hibák sorozatába, mindezt a toposuk, sOAZ játékán lehetett a leginkább észrevenni.  Doublelift őt is megtalálta.
Bjergsen és Doublelift - Forrás: Dot eSports
Az európai LCS műsorvezetője, Eefje „sjokz” Depoortere ült le beszélgetni a Rivals győztes TSM duójával, ahol a „Kupa emlékezetes jelenetei” rovatban éppen a Fnatic toposának egy kiváló akciójáról kérdezte Doubleliftet és Biofrostot, feldobva a kérdést: „Van-e olyan mérkőzés, ahol sOAZ nem képes meglepni minket egy lélegzetelállító játékkal?” Az óriási labdát Peng azonnal le is csapva:
„Van-e olyan mérkőzés, ahol nem kezd el hisztizni és idő előtt kilépkedni?”
Erre a kontrára senki sem számított a stúdióban, Doublelift társa, Biofrost reakciójából látható a leginkább. Az említett jelenet Peng egyébként a Fnatic – Cloud 9 összecsapásra reflektált, ahol az amerikaiak átgázoltak az európai elsőkön, s ahol sOAZ dühében még a mérkőzés vége előtt kilépett a játékból. Egy ilyen kritika biztosan mélyre üt ebben a helyzetben, remélhetőleg sikerül a Fnaticnak kikerülni ebből a mentális gödörből és a világbajnokságon egy pikáns visszavágó keretében pontot tenni az ügy végére.   Nyitókép: esports.yahoo.com
×