Samsung Note 10+
Samsung Note 10+
OW
Egy apró nyom szerint itt kalandozhatunk a következő WOW kiegben
Egy apró nyom szerint itt kalandozhatunk a következő WOW kiegben
Ha jól sakkoztak az élelmes fanok, akkor a következő állomás Kul Tiras lesz, mely legutóbb még a Cataclysm kiegészítőben bukkant fel. Az ellenfeleket pedig a Heartstone-ban már kipróbált Old Gods vonalon kell keresnünk a pletykák szerint.

Izgin hangzik, de mi a bizonyíték?

Az egész agymenést természetesen a PTR szerverről előbányászott adatok indították el, közülük is egy új páncél set áll a középpontban. A Kul Tiras Quest Armor kódja ugyanis nagyon hasonló a legutóbbi kiegészítő quest gear elnevezéséhez.
Forrás: PC Gamer
Sőt, ez még mind semmi, a páncél egyik apró részlete egy térképet rejt, amit ha összehasonlítunk az eredeti WoW-os térképpen, nehéz nem észrevenni a hasonlóságot közte és Kul Tiras között. A térkép és az armor tehát egyértelmű utalásokat tesz, de hogy jönnek ide az Old Gods szörnyei? A játék egyik készítőjével folytatott interjú során nemrég hangzott el az a mondat:
"A Mélység Ura most még börtönében sínylődik, de hamarosan újra szabad lesz!"
A becenév pedig köztudottan az egyik Old Godra, N'Zoth-ra utal.
Forrás: Hearthpwn
Ha ezek után mégsem a találgatásoknak megfelelően alakul majd a kieg, az globális meglepetést okoz majd a játékosok körében. A Blizzard ugyanis már számos korábbi alkalommal igazolta, szívesen spoilerezi el apró jelekkel a következő kieg tartalmát. Kíváncsian várjuk, ezúttal is bejön-e az adatbányász rajongók tippje. Nyitókép: PC Gamer
Ajánljuk még
×