Samsung Note 10+
Samsung Note 10+
HS
Ezekkel a deckekkel nyerte PenhaDani harmadik MondoConját
Ezekkel a deckekkel nyerte PenhaDani harmadik MondoConját
Ha valaki elmondhatja magáról a hazai Hearthstone-játékosok közül, hogy a MondoCon hazai terep számára, az egyértelműen PenhaDani, aki az elmúlt évben kétszer is megnyerte a legnagyobb hazai pénzdíjas versenyt. Vasárnap pedig a harmadik trófeáját is begyűjtötte: ahogy arról tegnap már beszámoltunk, ő lett a nyári MondoCon győztese.
https://gamer.hu/2017/07/16/penhadani-nyari-mondocon-gyoztese/
Az izgalmakra nem lehetett panasz, elképesztően szoros összecsapásokat láthatott a közönség. Az első elődöntőben VeeV volt Dani ellenfele, aki ellen 3:2 arányban sikerült csak továbbmennie. Úgy tűnt, hogy a volt csapattárs, Exigo elleni felsőági döntő jóval simább lesz, hiszen Dani már 2:0-ra ment, amikor egy egészen hihetetlen Yogg-Saronnal megfordított egy elveszítettnek látszó meccset. Ám ezután egy missed lethal megbosszulta magát, Exigo 2:2-re feljött, Dani azonban behúzta a döntő játszmát. Jöhetett a döntő Byslil ellen, ahol 0:2-ről kellett kapaszkodnia Daninak. Végül azonban összejött a bravúr: újabb 3:2-es eredménnyel Dani a finálét is megnyerte, így újból ő lett a MondoCon bajnoka, bezsebelve a 30 ezer forintos főnyereményt. Miután a Quest Rogue-tól már nem kellett tartani, a játékosok bátrabban hozhattak lassabb, kontrollosabb deckeket. Dani saját elmondása szerint a Token és a Mage deckek ellen hangolta a lineupját: Jade Druid, Taunt Warrior, Hybrid Mage, Murloc Paladin négyessel húzta be a versenyt. Íme a paklilistái: A jelenleg a Homokozó Gaming színeiben versengő játékosnak nagyon megy tehát a MondoConokon: az elmúlt öt versenyből hármat is megnyert. Meglátjuk, hogy az őszi versenyen képes lesz-e megvédeni a címét, akárcsak tavaly.
Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Új rajzolós koncepció érkezett - A közösség imádja

A térképet turbóznák fel egy új funkcióval.

Elkészítették a tökéletes Aim Training pályát! - Tfue és Liquid Chap is ezen melegít

Erről a Creative szigetről biztosan a célzás mestereiként fogunk távozni.

LOLbox-image

Végre könnyítik a rendszert? - A Riot Games új Prestige Point gyűjtő lehetőségeket jelentett be

Hallgatott a közösségre a Riot, könnyítenek a Prestige rendszeren.

Veszített a játékban, ezért agyonverte újszülött gyermekét

A helyi sajtó értesülései szerint egy Kentucky-ban élő férfi olyan súlyosan megverte újszülött gyermekét, hogy az belehalt sérüléseibe

Visszatértek a dinoszauruszok az Item Shopba - Ráadásul teljesen új tartalmakkal!

A közkedvelt dinoszauruszos szettek újból a játék boltjában, ám ezúttal új elemekkel érkeztek.

×