Advertisement Gate sponsorship Gate sponsorship
Hearthstone

Ezekkel a deckekkel nyerte PenhaDani harmadik MondoConját


Ha valaki elmondhatja magáról a hazai Hearthstone-játékosok közül, hogy a MondoCon hazai terep számára, az egyértelműen PenhaDani, aki az elmúlt évben kétszer is megnyerte a legnagyobb hazai pénzdíjas versenyt. Vasárnap pedig a harmadik trófeáját is begyűjtötte: ahogy arról tegnap már beszámoltunk, ő lett a nyári MondoCon győztese.

PenhaDani a nyári MondoCon győztese

Az izgalmakra nem lehetett panasz, elképesztően szoros összecsapásokat láthatott a közönség. Az első elődöntőben VeeV volt Dani ellenfele, aki ellen 3:2 arányban sikerült csak továbbmennie. Úgy tűnt, hogy a volt csapattárs, Exigo elleni felsőági döntő jóval simább lesz, hiszen Dani már 2:0-ra ment, amikor egy egészen hihetetlen Yogg-Saronnal megfordított egy elveszítettnek látszó meccset. Ám ezután egy missed lethal megbosszulta magát, Exigo 2:2-re feljött, Dani azonban behúzta a döntő játszmát. Jöhetett a döntő Byslil ellen, ahol 0:2-ről kellett kapaszkodnia Daninak. Végül azonban összejött a bravúr: újabb 3:2-es eredménnyel Dani a finálét is megnyerte, így újból ő lett a MondoCon bajnoka, bezsebelve a 30 ezer forintos főnyereményt.

Miután a Quest Rogue-tól már nem kellett tartani, a játékosok bátrabban hozhattak lassabb, kontrollosabb deckeket. Dani saját elmondása szerint a Token és a Mage deckek ellen hangolta a lineupját: Jade Druid, Taunt Warrior, Hybrid Mage, Murloc Paladin négyessel húzta be a versenyt. Íme a paklilistái:


A jelenleg a Homokozó Gaming színeiben versengő játékosnak nagyon megy tehát a MondoConokon: az elmúlt öt versenyből hármat is megnyert. Meglátjuk, hogy az őszi versenyen képes lesz-e megvédeni a címét, akárcsak tavaly.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva