Hearthstone

Még ma fény derülhet a Jade Druid ellenlapjára


Több mint egy hete mennek már a lapbemutatók a következő kiegészítőből, a Knights of the Frozen Throne-ból, így az új kártyáknak nagyjából a felét ismerjük már az új csomagból. Egyvalami pedig elég egyértelműen leszűrhető: a Blizzard a játék lassítására törekszik, nagyon sok olyan lapot láttunk, ami inkább kontroll jellegű paklikban működhet jól.

Ez persze önmagában még nem jelent semmit, hiszen rengetegszer előfordult már, hogy hiába próbálták megállítani az aggrót. Arról nem is beszélve, hogy továbbra is ott van a metában a kontroll deckek természetes ellenfele, a Jade Druid, amely folyamatosan ott lebeg garantáltan szörnyű matchupként mindazok számára, akik ilyesmi paklikban gondolkodnak. Utóbbi problémára azonban lehet, hogy érkezik valamilyen ellenszer…

Forrás: Hearthpwn

Az egész feltételezés alapját a Hearthstone egyik vezető dizájnere, Mike Donais szolgáltatta, aki érdekes kommentet eresztett meg nemrégiben a Redditen. A topikban pont arról volt szó, hogy hiába csábítóak az új lapok, a Jade Idol miatt még mindig nehéz dolga van a kontroll deckeknek, amikor jött Donais és az alábbi komment:

“Közeleg a szerda.”

Érkezett is egyből a logikusnak tűnő következtetés: az egyik mai bemutatott lap valamiféle countere lesz a Jade Druidnak? Egyelőre csupán találgatni tudunk, ám reménykedni joggal lehet – legkésőbb holnapra mindannyian okosabbak leszünk.

Szerintetek mi az a képesség, amivel szembe lehetne szállni akár egy lappal is a Jade Golemek végtelen hordájával?

Borító: Hearthstone Wiki

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva