Counter Strike

Napi rage : Vacolták, ragelt a csoportba


Ezúttal szintén egy magyar CS:GO csoportban találkoztam egy igazi rage poszttal. Caps Lock és telefonos fotó és töménytelen káromkodás, oh igen ez az igazi rage. Sándor ideges lett, hiszen a luxusnyaralásból hazatérve kedvenc játéka ezzel a kedves üzenettel fogadta. Nem elég, hogy rengeteg pénz elment a nyaralás alkalmával, még erre is el kell költenie 25 000 Ft-ot, amit nem tudom, hogy hogyan jön össze, mert a legdrágább helyről is 4200 Ft, de utánajártunk és ennél sokkal olcsóbban is meg lehet venni, na de mindegy.

Oh egy ilyen poszt után persze egyből jöttek az irigyei Sándornak, akik nem hitték el, hogy nem csalt. Persze, nem hallottunk még olyan esetről, amikor smurfért valaki bant kapott, de mi oka lenne mégis hazudni Sándornak?  Ha jobban figyeltek, kiderül, hogy smurfölés esetén nincs overwatch sem, szóval aki csalni akar, annak smurfölnie kell és kész.

Ha közelebbről megnézzük, láthatjuk, hogy a nyaralás után is maradt pénze Sándornak.

Akinek telik..

Na de menjünk tovább, itt ugyanis kiderül, hogy 8 accountja van Sándornak, akkor nem értem mire volt ez a nagy dráma? Persze más is igazat adott neki, a sok silver a hibás, mind irigyei, hiszen halomra lőtte őket.

Ez után pedig egy olyan dolog történt, amire senki sem számított. Megjött kuLi és egyből oknyomozásba kezdett. Persze kiderült, hogy a 8 accountja közül volt olyan ahol csalt Sándor korábban, ezt nem is tagadja, de nem igazán érdekli. A gép ugyan az, a telefonszám elvileg különbözik, feltehetően kölcsönkérte az anyukája telefonját a manőverhez.

DEv sem hagyhatta ezt szó nélkül, szilárd álláspontja vitathatatlan.

A kitiltás oka tehát nem lett meg és mindenki mást hisz az ügyről. Szerinted miért kapta Sándora mikulás csomagot?

Breaking: Sándor reagált a cikkre, szóval olvassátok el ezt is, mielőtt szavaznátok, köszönjük!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva