Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
CSGO
Top 3 ötlet az AWP buffolására! Egyáltalán kell-e neki erősítés?
Top 3 ötlet az AWP buffolására! Egyáltalán kell-e neki erősítés?
Az AWP, mint fegyver nem most éli aranykorát a CS:GO-ban. Számos nerfet és változtatást kapott már az idők során, vegyük csak azt, amikor 2015-ben a bezoomolva történő mozgást, ezzel együtt kennyS akkori rettegett stílusát egy az egyben padlóra küldték: Aztán itt van 2016 októbere, amikor az új Inferno-val együtt szintén a bezoomolva mozgást korlátozták, az elmosódó célkereszt miatt akkor is sokan panaszkodtak. A sok felháborodásból is az látszik, az AWP egy népszerű fegyver, akár a random MM-ekről, akár a profi meccsekről beszélünk. Mi lenne tehát, ha a negatív változás helyett végre jönne egy buff is sokak kedvencére? A lehetséges erősítés háromféle képpen érkezhetne, hogy még több szép AWP-s megmozdulást láthassunk:
  • A bezoomolt mozgás gyorsítása. Nem kell teljesen visszaállítani a nerf előtti állapotra, de egy picit azért felpörgethetnék. Ezáltal nem kellene minden egyes pozíció váltásnál feltétlen kizoomolni, vagy akár menekülés közben se kellene leváltani.
  • Pontosabb quick scope lövések. A villámgyors zoom utáni lövések az AWP-sek egyik fő fegyvere, és talán legnehezebb feladata is egyben. A pontosságba azonban gyakran hiba csúszik, és nem feltétlenül a játékos miatt, hiszen rajta a célkereszt, csak a játék nem adja be. Aki oda tudja rántani a helyére a célkeresztet quick scope-ban, az megérdemelné a fraget, szóval egy kis pontosság nem ártana.
  • Nagyobb kill reward. Az egyik leggyengébb pontja a WP-nek, hiszen hiába lősz vele akár négyet is egy körben, a borsos árból alig jön vissza valami. Arányaiban nézve egy AK, amivel a legtöbb frag születik, egyetlen killel behozza az ár 11%-át. Az AWP-nél ez az arány 2% csupán.
Ti mit gondoltok, változtatnátok az AWP jelenlegi erősségén? És ha igen, melyik lenne a legjobb?
Nyitókép: YouTube
×