Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
CSGO
Shox a G2 legfőbb problémája? Nagyon kellene már egy igazi irányító
Shox a G2 legfőbb problémája? Nagyon kellene már egy igazi irányító
Félreértés ne essék, shox egy zseniális játékos, ez nem kérdés! Nézzétek csak milyen könnyedén intézte el a teljes Astralis csapatot a legutóbbi meccsükön! Az tehát, hogy skillben a világ elitbe tartozik, nem lehet vita tárgya. Éppen ezért kellene sztárjátékosnak lennie IGL helyett! Mert irányítóként viszont már annál kevésbé remekel. Tegnap a FaZe ellen nyert körök mentek el azon, hogy rosszak voltak a kör közbeni hívások és kifutottak az időből. Egyszerűen lejárt az óra és bukta. A fenti videóban 1v4-et buknak az óra miatt, de jöjjön egy másik, itt egy 2v3-at szórakoznak el a félidő legvégén: Ha megnézzük a szerepeket, kennyS-en kívül csak shox az, aki a hard carry, vagyis a sztárjátékos szerepet el tudná látni a csapatban. Emellett apEX entry killjei nagyon kellenek, NBK pedig már próbált irányítani korábban és egyáltalán nem ment neki. A lehetőségek tehát az alábbiak:
  • A játékosok a siker lérdekében félreteszik korábbi sérelmeiket és elhozzák Happy-t a felfelé ívelő EnVyUs-ból. Elég valószínűtlen forgatókönyv.
  • Reaktiválják Ex6TenZ-t, az egykori zseniális irányítót. Ez szintén off, mert évek óta nem játszik ilyen magas szinten és egy ennyire fragerős csapatba nagyon kilógna a stílusa.
  • Marad tehát a mostani lineup, és kizárólag bodyy, aki a support pozi mellé ki kellene hogy tanulja az irányítást.
Shox ugyanis szenved ebben a poziban, vannak villanásai és akad, hogy nyers skillből lehozza a csapat a meccset, de nem ez Shox igazi játszótere. A G2 persze fog meccseket nyerni, döntőket is vívhatnak akár egyes tornákon, de az igazi nagy falat, a Major legendává válás, vagy a Major megnyerése, már más tészta! Oda egy 100%-os irányító kell, elég csak megnéznónk az elmúlt 3 győztes IGL-jét: Zeus, gla1ve és FalleN Nyitókép: CSGO Wallpapers
Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Tavaly 120 milliárd forintot kaszált a Valve a CS:GO-ból

A statista elemzéséből kiderült, még mindig rengeteg pénz van a játékban.

Élesek a születésnapi küldetések - Második évfordulóját ünnepli a Fortnite

Ünnepel a Fortnite közösség, két éves lett az Epic Games lövöldéje!

LOLbox-image

A Nike bemutatta a 2020-ban debütáló hivatalos LPL szereléseket

Ilyesmit a többi bajnokságban is el tudnánk viselni...

Élőben hányta le egy majom a Sea of Thieves egyik fejlesztőjét

Nem tudni, hogy ezzel a játékról akart véleményt mondani a kisállat, vagy csak szimplán rosszul lett, de az időzítés mindkét esetben "zseniális" volt.

2D-s grafikával újít a Shovel Knight Dig

A cél az ásás, de nem is akárhogy!

×