Counter Strike

Shox a G2 legfőbb problémája? Nagyon kellene már egy igazi irányító


Félreértés ne essék, shox egy zseniális játékos, ez nem kérdés! Nézzétek csak milyen könnyedén intézte el a teljes Astralis csapatot a legutóbbi meccsükön!

Az tehát, hogy skillben a világ elitbe tartozik, nem lehet vita tárgya. Éppen ezért kellene sztárjátékosnak lennie IGL helyett! Mert irányítóként viszont már annál kevésbé remekel.

Tegnap a FaZe ellen nyert körök mentek el azon, hogy rosszak voltak a kör közbeni hívások és kifutottak az időből. Egyszerűen lejárt az óra és bukta.

A fenti videóban 1v4-et buknak az óra miatt, de jöjjön egy másik, itt egy 2v3-at szórakoznak el a félidő legvégén:

Ha megnézzük a szerepeket, kennyS-en kívül csak shox az, aki a hard carry, vagyis a sztárjátékos szerepet el tudná látni a csapatban. Emellett apEX entry killjei nagyon kellenek, NBK pedig már próbált irányítani korábban és egyáltalán nem ment neki.

A lehetőségek tehát az alábbiak:

  • A játékosok a siker lérdekében félreteszik korábbi sérelmeiket és elhozzák Happy-t a felfelé ívelő EnVyUs-ból. Elég valószínűtlen forgatókönyv.
  • Reaktiválják Ex6TenZ-t, az egykori zseniális irányítót. Ez szintén off, mert évek óta nem játszik ilyen magas szinten és egy ennyire fragerős csapatba nagyon kilógna a stílusa.
  • Marad tehát a mostani lineup, és kizárólag bodyy, aki a support pozi mellé ki kellene hogy tanulja az irányítást.

Shox ugyanis szenved ebben a poziban, vannak villanásai és akad, hogy nyers skillből lehozza a csapat a meccset, de nem ez Shox igazi játszótere.

A G2 persze fog meccseket nyerni, döntőket is vívhatnak akár egyes tornákon, de az igazi nagy falat, a Major legendává válás, vagy a Major megnyerése, már más tészta! Oda egy 100%-os irányító kell, elég csak megnéznónk az elmúlt 3 győztes IGL-jét:

Zeus, gla1ve és FalleN

Nyitókép: CSGO Wallpapers

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva