Samsung Note 10+
Samsung Note 10+
CSGO
Baromi jó ötlet a közösségtől, játékon belül is legyen látható a jelvényünk!
Baromi jó ötlet a közösségtől, játékon belül is legyen látható a jelvényünk!
Egy Reddit felhasználótól jött az ötlet, ami egy pillanat alatt lázba hozta a közösséget! Miért ne lehetne az inventory és az eredményjelző után egy új megjelenési felülete a játékosok által használt medáloknak? Sok mindent elárulhat ugyanis a játékosokról az érdemérem, amit viselnek. Egy Válassz! Kihíváson szerzett aranymedál például arra engedhet következtetni, hogy az adott játékos nézi és érti is a profi meccseket, és a Majoron jó érzékkel választotta ki a formában lévő csapatokat. De ha már ennyi meccset néz, néhány gránát és kör hívás is biztos ragadt rá! Jó esetben egy két kevésbé ismert trükköt is megtaníthat a csapatnak: egy jó pozi, egy okos boost vagy egy szokatlan wallbang formájában.
Forrás: Imgur
A szolgálati érdemérem a legárulkodóbb, megmutatja hányszor érte el idén a játékos a 40-es szintet. Vagyis lényegében, hogy mennyit is játszik a játékkal mostanában. Persze van aki csak később váltja be, vagy nem foglalkozik a dologgal, de az biztos, akinek elég magas, az jó eséllyel pörgeti a meccseket, és gyakorol is rendesen. Itt egy kis segítség, hogy melyik a legkisebb, melyik a legmagasabb, és hogy jönnek a köztük lévők szép sorban:
Forrás: Steam
Egy-egy versenyen elért ingame medál szépen mutat, bár ez ugye már inkább a profiknak szól csak. De azért nem lenne rossz látni meccsek közben is ezketet a kitűzőket, pusztán azért mert baromi jól néz ki. Illetve a mostani Na'Vi-ból könnyen fel lehetne ismerni Zeus-t, mert Major győztes medálja egyelőre csak neki van a csapatból!
Forrás: Steam
Ti mit szólnátok hozzá? Elférne szerintetek egy ilyen a játékba?
×