League of Legends

Újdonság: Díjazzák a régi Honor rendszer kiválóságait is!


Korábban már pedzegette a Riot Games, hogy nem hagyják üres kézzel a régi Honor rendszerben is jól teljesítő játékosokat. A megoldás megérkezett, ha lehet hinni a pletykáknak, akkor szeptember magasságában el is kezdődhet az ajándékok kiszórása.

Ahhoz, hogy valaki díjat kapjon a korábbi Honor rendszerben elért teljesítményéért, a régiójában benne kell lennie a kategória felső 10%-ban, vagy már korábban kitűzőt kellett nyerjen valamelyikből. Ezeken felül már csak egy feltétel maradt ahhoz, hogy valaki részese legyen a díjazásnak, ez pedig, hogy az előző szezonban legalább egy játékot játszott! A Riot nem szeretne évek óta eltűnt Honor halmozókat ajándékozni, hiszen azok valószínűleg már sosem térnek vissza

A régi rendszer (Forrás: leagueoflegends.wikia.com)

Kategóriák, amikre szavazhattunk korábban:

  • Honorable Opponent
  • Helpful
  • Teamwork
  • Friendly

Ha bármelyik említett kategóriában benne voltál a legjobb 10%-ban a régi rendszer visszavonásáig az aktuális szerveren ahol játszol, Summoner Ikont kapsz ajándékba, ami bizonyítja teljesítményed!

Valaha kaptál Honorable kitűzőt a töltő képernyőre, vagy benne voltál a legjobb 10%-ban.

Great Leader kitűző, vagy a legjobb 10% a Teamwork kategóriában.

Great Teammate kitűző, vagy a legjobb 10% Friendly kategóriában.

Great Mentor kitűző, vagy részese voltál a szerver legjobb 10%-ának Helpful kategóriában.

Természetesen azokat sem felejti el a Riot, akik ugyan jól teljesítettek, de nem érték el a legjobbak szintjét, ha 10 vagy több Honort kaptál a régi rendszerben, akkor is kapsz egy Ikont, ami azt jelzi, rád lehetett támaszkodni korábban is.

Ugyan szerintünk kezd egy kicsit elborulni a Riot ezekkel az ikonokkal, de az még így is szép gesztus, hogy gondolnak a régi motorosokra is.

Egy szó, mint száz, megéri rendesnek és sportszerűnek lenni, mert idővel, valamilyen formában kifizetődik.

Nyitókép: surrenderat20.net

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva