Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
CSGO
Csalót fogtak a WESG-en, a VP kapott egy második esélyt!
Csalót fogtak a WESG-en, a VP kapott egy második esélyt!
A Virtus.pro drukkerek most biztosan örülni fognak, ugyanis a csapat kapott egy második esélyt. A VenatoreS csapatát ugyanis kitiltották a WESG lengyel kvalifikációjáról, miután Patryk "Patitek" Fabrowski egyik Steam profiljáról kiderült, hogy VAC banos. Így hát hiába lett veretlen a a csapatuk, kizárták őket a versenyből. A VenatoreS csapat miatt az egész ágat ismétlik, így a Virtus.pro, a  Pride Gaming, Izako Boars, Check-Point Team ismét meg fog mérkőzni egymással és így valamelyikőjüknek lesz esélye továbbjutni a WESG LAN-ra.

Ez már a vég? A Virtus.pro random lengyel kiscsapatok ellen is veszít, de nem cserél! - gamer.hu

Noname lengyel ötös ütötte ki a Virtus.pro-t a lengyel WESG kvalin. Pasha-éknak semmi nem jön össze, egyre mélyebben a csapat. A Virtus.pro vesszőfutása már szeptember óta tart, legutóbb az ESG Tour rájátszásában értek oda normális helyre. Akkor a legjobb 4 közé jutottak pasháék, utána jött a lejtmenet: Az ESL Pro League-be fel se jutottak, nem kerültek be Európai legjobb 14 csapata közé.
Pasha pedig egyből kommentált a hír alá, egy "fucking cheaters"-t hagyott ott, ami mindent elárul a véleményéről. Az a kérdés, hogy a PRIDE ellen sikerül-e továbbjutni a csapatnak, de így már értjük, hogy miért tudta őket legyőzni egy noname lengyel csapat.

Update:

Nagy port kavart a WESG által kitiltott csapat, bundázás van a levegőben? - gamer.hu

Fokozódik a feszültség a kitiltott játékosok miatt, bundázás lenne az egész? Nemrég úgy döntött a WESG vezetősége, hogy a VenatoreS csapatát diszkvalifikálja a versenyből, mivel fény derült Patryk "Patitek" Fabrowski vac banos accountjára. Emiatt pedig újabb esélyt kapott a Virtus Pro és a PRIDE is, hogy továbbjussanak a főeseményre.

Forrás

Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Mégis mehet DeadFox a Majorre? Világi trükközés következhet a HR-nél

Valami furfangosat fog csinálni a csapat, mivel semmilyen kvalin nem indultak eddig.

Ilyen lesz a The Surge 2 harcrendszere

Hivatalos videóban mutatták be a harcrendszert.

200 IQ nindzsa a nindzsák ellen: olofmeister pofátlan kört hozott

Hosszút nagyon csúnyán benézték a Terrorok, olofmeister ajándékba kapta élete egyik legnagyobb nindzsáját.

Cyberpunk 2077 - Az E3 trailer színfalai mögött

Betekintést nyerhetünk a kulisszák mögé.

×