Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
LOL
Scarra sem hitt a saját szemének, irreális a fed Jarvan IV!
Scarra sem hitt a saját szemének, irreális a fed Jarvan IV!
Az EA alapjáraton sem számít a legnépszerűbb kiadónak a játékosok körében, az elmúlt napokban azonban sikerült jókora mélypontra kerülniük: olyannyira nagy volt a népharag a Star Wars Battlefront II kapcsán, hogy kénytelenek voltak belenyúlni a játékba. Úgy tűnik, hogy a játékosok ettől a "sikertől" vérszemet kaptak, most ugyanis rászálltak egy másik EA játékra is, a FIFA 18-ra. Néhány hónapja, a demó megjelenésekor még óriási volt a lelkesedés: a közösség azon a véleményen volt, hogy minden idők legjobb FIFA játékát kapjuk az idei évben. A premier óta azonban sajnos sok minden megváltozott:
  • A távoli lövések és a kapusok kisebb gyengítése mellett (amire szükség is volt) rengeteg egyéb dolgon is változtattak, melyek egyáltalán nem váltak a játék előnyére.
  • Minden a FIFA Ultimate Team körül forog, a többi játékmód szinte semmilyen figyelmet nem kap.
  • A büntetőknél szörnyű, amit a kapusok művelnek. Íme a bizonyíték:
A panaszokat igazából hosszasan lehetne sorolni, a lényeg azonban az, hogy a játékosok megelégelték a helyzetet, és úgy döntöttek, forradalmat indítanak.
Mindenkit arra bátorítanak, hogy használja a #FixFIFA hashtaget a Twitteren, akár magában, akár közvetlenül az EA Sports hivatalos csatornáját célozva.
A mozgalmat emellett azzal szeretnék sikeressé tenni a játékosok, hogy bojkottálják a héten esedékes Black Friday akciót, ott szeretnének lecsapni ugyanis a kiadóra, ahol az a leginkább megérzi ennek a hatását: a bevételeknél. Hogy milyen hatása lesz ennek az egésznek és várható-e bármiféle reakció az EA-től? Erre legkorábban néhány nap múlva tudunk majd csak bizonyára választ adni...
Ajánljuk még
×