League of Legends

Kiderült, hogy működik: Tahm Kench Jungle útmutató


Tahm Kench supportot nem láthattuk túl sokszor mostanában, persze voltak olyan botlane kombók vagy szituációk, ahol érdemes volt hozni, de a játékosok többsége inkább nem nyúlt hozzá. Új lehetőség adódott azonban a hős számára, mivel most a Jungle-ben, teljesen új játékstílussal kezdték el játszani!

A Tahm Kench Jungle Rúna oldal

Sokan azt gondolnák, hogy Tahm számára a Resolve a tökéletes főág, azonban a Precision-ben található Fleet Footwork rúna még tökéletesebb számára a fák közé. A rúna a legnagyobb gyengeségét orvosolja a karakternek, a hihetetlenül lassú mozgási sebességét.

 

Triumph is nagyon hasznos Tahm-nak, mert ezzel könnyebben túléli a Tower dive-okat, ami a Tahm Jungle szerves része.

Tenacity is nagy segítség, hiszen ez is megnehezíti az ellenfél dolgát, ha meg akarják állítani az érkező békaszerű lényt.

A Last Stand pedig ad egy kis plusz sebzést, amit Tahm Kench-csel elég sokszor igénybe fogunk venni, ugyanis tank hős lévén elég sokszor leszünk a harcok közepén, ez pedig sokszor kevés HP-t eredményez.

Resolve-ból a Conditioning ad egy kis plusz tankosságot, a Second Wind pedig segít tovább bírni a harcokat.

Build

A build lényege ugyanaz mint a rúnáké, minden egyes tárgynak Tahm sebességét és tankosságát kell növelnie.

Kezdésnek egy Hunter’s Machete és egy Refillable Potion, majd Cinderhulk a tankosságért, valamint egy Boots of Swiftness a sebesség növelésére.

A két legfontosabb mid game tárgy a Righteous Glory és a Dead Man’s Plate. Ezek a tárgyak mindkét szempontból előnyösek, így kihagyhatatlanok a Tahm Jungle build-ből.

Ha ezek megvannak, akkor utána a következő szituációs tárgyak közül válasszunk:

  • Spirit Visage – ha egy kis Magic Resist-re van szükségünk
  • Warmog’s Armor – az extra tankosságért
  • Thornmail – a nagyon erős AD hősök ellen
  • Gargoyle’s Stoneplate – nagyobb csapatharc kompozíciók ellen

Képességek maxolása

Devour(W) > Tounge Lash(Q) > Thick Skin(E)

Annak ellenére, hogy az ember elsőre nem gondolná, Tahm nagyon hasznos tud lenni Jungle pozícióban. A felfalásával megmenthetjük a csapattársakat, az ultival gankelhetünk és teamfightokat indíthatunk és amúgy meg az egyik legtankosabb hősről beszélünk a játékban, szóval ha valaki megtanulja használni, akkor bármely más ellenséges Jungler-el felveheti a versenyt!

Ti találkoztatok már Jungle Tahmmal?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva