PUBG
A Fortnite egyre népszerűbb, míg a PUBG stagnál
farkas-mate - Sn0w - Farkas Mate - 1 éve
Címkék: PUBG Gaming twitch Info nézettség fortnite
A Fortnite egyre népszerűbb, míg a PUBG stagnál
A 2017-es év legújabb trendje egyértelműen a Battle Royale stílus, hiszen ezeket a játékokat játsszák és nézik is a legtöbben. A PUBG-nek sikerült elérnie rövid időn belül a legnépszerűbb Battle Royale címet, de nem volt nehéz dolga, hiszen az elhagyott h1z1 volt az egyetlen kihívója, ám amióta Fortnite is a színre lépett, azóta kicsit más a helyzet. A twitch nézettség alapján vizsgálta meg a Gamoloco a Fortnite és a PUBG népszerűségét.
PUBG vs Fortnite nézettség | Forrás: Gamoloco
A diagramon azt vizsgálták, hogy mekkora nézettsége van a játékoknak, illetve hogy a streamelt játékok közül, az oszlopokon pedig az található, hogy hanyadik legnézettebb játék volt az összes közül. A Fortnite első hetében, októberben még láthatóan elég nagy különbség volt a két játék között, ami a megjelenés utáni héten még nagyobb lett, ám azt követően javult a Fortnite népszerűsége. November végére pedig sikerült a 4. helyre feltornáznia magát a Fortnite-nak, ellenben a PUBG nézettsége bár változó volt, de a 2. legnézettebb játékot stabilan tartja jó ideje. A népszerűséghez nagyban hozzájárult, hogy két népszerű streamer, Tyler "Ninja" Blevins és "Grimmmz" is lecserélte az elsődleges játékát, a PUBG-t és Fortnite-ra váltottak. A decemberben viszont nehéz dolga lesz a Fortnite-nak, ugyanis jön az PUBG 1.0, ami rengeteg újítást hoz a játék életébe, mind például a sivatagos pálya és a vaulting. Szóval a harc még korántsem ért véget.
Ajánljuk még
2800 feliratkozó
Feliratkozom
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Shroud: "A szponzorált tartalom nem azt jelenti, hogy eladtad magad!"

Shroud szerint nem adják el magukat a szponzorált tartalmat gyártó streamerek.

Karrigan, woxic, frozen, ropz és chrisJ: már együtt gyakorol az új mousesports

Az ECS7 küzdelmeiben is érintett együttes új lineupját gyakorlás közben szúrták ki a rajongók.

×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO