CSGO
Sorsdöntő meccset játszik ma az eXtatus: ha nyernek az AGO ellen, elveszítik frozent
Sorsdöntő meccset játszik ma az eXtatus: ha nyernek az AGO ellen, elveszítik frozent
A szlovák eXtatus és a lengyel AGO egyaránt élete nagy lehetősége elé néz ma délután. A két csapat egymás ellen játszik az ESEA MDL 26 döntőjében, ahol hatalmas a tét:
a győztes rögtön bejut az ESL Pro League 7. szezonjának mezőnyébe.
A vesztesnek is marad persze lehetősége erre, de az már egy baromi nehéz út. A vesztes ugyanis a GODSENT, a Na'Vi és a Space Soldiers társaságában küzd tovább, az utolsó 2 kiadó helyért.
Forrás: HLTV
Vagyis mindkét fél nyerni akar ma, hiszek karrierük fordulópontja lehet a feljutás. Kivéve szegény frozen, akit továbbra is büntet a sors fiatal kora miatt. Az ESL Pro League szabályzata ugyanis nem teszi lehetővé 16 év alatti játékos indulását a Pro League-ben.
Így ha nyerni is tud az eXtatus és feljutnak, frozen nélkül kell majd játszaniuk.
A szlovák csodagyerek csak idén tölti majd be a 16-ot, pont júliusban a nyári CS:GO szünetben. Vagyis az ESL Pro League 7. szezonjáról fixen lemaradna a szabályok miatt. Ha most kijut, és bent is marad az eXtatus, a 8. szezonba debütálhatna, de az még nagyon messze van. Az eXtatus tehát mindenképp saját kezébe harap majd a mai meccs után, csak a kérdés, hogy a két rossz közül melyiket kell átélniük? 3 elitcsapattal kerülnek össze a vereség után, vagy a győzelem után elköszönnek fél évre egyik játékosuktól? Mert a Pro League-ben való bent maradás érdekében fixen hívnának egy erős beugrót, és gyakorolni is vele gyakorolnának a meccsnapok előtt. A jelenleg csapat nélküli Zero például egész jó választás lehet a posztra.
A délután 4-kor kezdődő meccsen kiderül!
Forrás: HLTV
Olvastad már ezeket a cikkeket?

A PUBG Mobile mostantól szól, ha túl sokat játszol

Új rendszert vezet be a Tencent a PUBG mobil verziójában.

Új fegyver, új Pass - Megérkezett a PUBG Mobile 7. szezonja!

A Tencent jó ideig titokzatos volt a PUBG Mobile új szezonját illetően, de a mai napon lerántották a leplet az újdonságokról.

Motar2k visszatért, közel másfél milliós donation repült pashának

A gamer világ egyik legnagyobb adományozója ismét akcióba lendült.

×