CSGO
5 év alatt most először történt meg: rekord született a CS:GO játékosok számában
5 év alatt most először történt meg: rekord született a CS:GO játékosok számában
2017 decembere több szempontból is horribilis számokat hozott a CS:GO történetében. Egyrészt megdőlt az egy hónap alatt lebukó csalók rekordja, több mint 920 000 cheatert kaptak el.

Kijöttek a decemberi VAC számok, lassan összejön a havi egymillió ban! - gamer.hu

Brutálisan elszaporodtak a csalók a Steam Sale miatt, horrorszámok már januárban is. Egy hónapja még azon szörnyülködtünk, hogy novemberben mennyi embert küldött melegebb éghajlatra közös erővel a VAC és az Overwatch demó rendszere. Az akkori szám annyira magas volt, hogy az érdekesség kedvéért kiszámoltuk mennyit keresne MINIMUM a Valve, ha minden eltiltott újra megvenné a CS:GO-t.
De szerencsére pozitív rekord is dőlt a CS:GO statisztikáiban, életében először a játék ugyanis beelőzte a Dota2 felhasználói bázisát. A Valve két sikerjátékát űzők már pontosan tudják, a két játék folyamatosan mutatja, hány felhasználó játszott az elmúlt hónapban.
2017 decemberében életében először fordult elő a CS:GO-val, hogy beelőzte a Dota2-t.
Egy éve a CS:GO kapcsán még 10-11 millió embert mutatott havonta a mérleg, 2017 végére azonban a 12 milliós határt is átlépte a játék.
Forrás: Reddit
Hiába tehát a rengeteg bug, a millió csaló és régóta ígérgetett update, a játékosszám mégis egyre csak nő! A Dota2 pedig hiába kapott új season rendszert a Matchmakingre, hiába megy a Source2 motor és a Panorama UI a játék alatt, az emberek mégsem kértek belőle decemberben. Ráadásul nem is éppen hogy előzést láthatunk, kb 550 000 emberrel több CS:GO-zott összesen, mint ahányan Dota2-ztek. És januárban ez a szám csak tovább nőhet, hiszen a Major alatt sokan GOTV-n követik majd a meccseket a játékon belül.
Ajánljuk még
2800 feliratkozó
Feliratkozom
Olvastad már ezeket a cikkeket?
LOLbox-image

Komoly változásokon eshet át Aatrox a 9.9-es ciklusban - Riot Jag osztotta meg a tervezetet a közösséggel

Újból megtáncoltatja a Riot Games Aatroxot, újabb masszív módosítások körvonalazódnak.

Epic Store exkluzív lesz a Borderlands 3 - A Steamen elszabadultak az indulatok

A Valve nem áll a helyzet magaslatán az utóbbi időben.

Segítség a Pick’Em tippekhez, csütörtökön jön a Major rájátszás

Szubjektív értékelésünkben kielemezzük a ránk váró playoffot, és megtesszük személyes tippjeinket a papírforma alapján.

×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO