League of Legends

Akció: Kindred és Shyvana uralja az aktuális leárazást


Egy hónapja kiszivárgott, hogy a januári hónapban az Early Sales akciók keretein belül elérhetőek lesznek a legújabb Omega Squad kinézetek, nos ez még nem az az időszak, ám most is kaptunk pár kiváló lehetőséget.

A legújabb leértékelések a mai napon, január 16-án lépnek érvénybe, s most is, mint ahogy eddig történt, négy hős és négy skin ára feleződik meg. Minden akció RP-ért érhető el, senki se számítson Kék esszencia árhullásokra, de még így sem rossz ajánlat, ha azt nézzük, hogy az új rendszerben mennyivel nehezebb karaktereket szerezni, s hogy így legalább értékes hősökre költhetjük a megmaradt RP-nket egy nagyobb kinézetvásárlás után. Persze itt is inkább a drágább, a 6300 Kék esszenciáért beszerezhető karakterek leárazásai a legérdekesebbek.

Kezdjük hát a kevésbé izgalmas résszel, a következő négy hős lesz elérhető akciós áron az elkövetkező napokban:

  • Lux – 395 RP
  • Katarina – 395 RP
  • Yorick – 440 RP
  • Kled – 487 RP

Lux és Katarina felejtős vétel lehet, legalábbis két olyan karakterről beszélünk, akiknek az ára egyébként sincsen az egekben, néhány nap játékkal bármelyikre össze tudjuk kaparni a Kék esszenciát gond nélkül. Yorick és Kled esete már más tészta, ugyan Yorick jelenleg annyira nem erős, mint volt az előszezon kezdetekor, Kled egyenesen szárnyal, ha jó kezekbe kerül. Érdekes játékstílusával és fantasztikus szövegeivel minden topos gyűjteményébe erősen ajánlott. Ha maradt a felhasználódon 500 RP és egy kifejezetten erős topost keresel, ne keresd tovább, azonnal csapj le Kledre, ha teheted!

Lássuk mit tartogat nekünk az új akció legérdekesebb, a kinézeteket érintő része!

  • Sakura Karma – 260 RP
  • Dragonslayer Braum – 487 RP
  • Ice Drake Shyvana – 487 RP
  • Super Galaxy Kindred – 675 RP

Itt is megtalálható az a kettősség, mint a hősök esetében, kaptunk két kevésbé izgalmas, és két határozottan stílusos kinézetet. A Sakura Karma szinte csak és kizárólag a Karma kinézetek gyűjtőinek ajánlott, több, sokkal szebb és komplexebb Karma kinézet található a piacon, amiért megéri gyűjteni. Persze, ha a keret csak ennyit enged, ez a kinézet is jó vétel lesz, 260 RP-ért főleg! Braum kinézetével semmi probléma nincs, ennyit bőven megér, ráadásul a támogató tank meta is visszatérőben van, így a support mainek nyugodt szívvel bővíthetik a repertoárjukat egy Dragonslayer Braummal.

A két csúcskinézet az aktuális leárazásban Shyvana és Kindred skinjei. Shyvana egyik, ha nem a legjobb kinézete érhető el potom áron, ráadásul a sárkányhölgy éppen a dzsungel-meta csúcsán csücsül, így bőven ki is használhatjuk az esetlegesen beszerzett kinézetet. Kindred sincs rossz helyzetben a jelenlegi metában, ugyan nem olyan erős, mint Shyvana, de így is könnyedén megállja a helyét. Ráadásul a Super Galaxy kinézete közel sem az olcsó kategóriába tartozik, normál esetben 1350 RP-ért árulja a Riot. Minőségi, szép kinézet, nem csak a Kindred maineknek ajánljuk, ha érdekel a karakter, kiváló motiváció lehet ez a kinézet arra, hogy elkezdjünk vele ténylegesen játszani.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva