Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
LOL
A jövőheti Champion Roadmap "valami extrát" tartogat nekünk!
A jövőheti Champion Roadmap "valami extrát" tartogat nekünk!
Egy újabb Champion Roadmap jelenik meg a jövőhéten, ami biztosan új információkkal fog ellátni minket a közelgő Rework-ök és VGU-k kapcsán, továbbá feltehetően valami még érdekesebb is érkezni fog. A Champion Roadmap sorozat Riot Reav3 nevéhez fűződik, ő az, aki ezzel a topikkal időről-időre foglalkozik. Ezek voltak azok a bejelentések, amik előrejelezték Ornn érkezését, ahol részleteket tudhattunk meg az Evelynn VGU-ról, itt jelentették be először Aatrox játékmenetének újragondolását, sőt még az Irelia VGU-ról is itt hallhattunk először. Riot Reav3 a Redditen hintette el, hogy mikor fog érkezni az új Roadmap kiadás, egy erre irányuló kérdésre a következőket mondta, "egy hétre Swain PBE megjelenésére fog érkezni a következő Roadmap". Mivel éppen a napokban került fel Swain VGU-ja a PBE-re, így nagy valószínűséggel a következő héten kapjuk meg a legfrissebb jelentést a közelgő újdonságokról. Persze nem ettől lesz hírértéke az eseménynek, Riot Reav3 továbbá megosztott egy kis ízelítőt is a közösséggel.
"A következő Roadmapben szó lesz Aatrox-ról, Ireliáról, a következő VGU-ról, a League of Legends következő új hőséről, sőt akár még egy kis extrát is hozzáadunk."
Több érdekességre is fel lehet figyelni az előző megjegyzésben. Valószínűleg kapni fogunk egy előzetest, mint Ornn esetében is történt a kürttel, ami valamilyen szinten szimbolizálni fogja a LoL következő hősét. Aatrox és Irelia helyzetéről már jó lenne többet megtudni, már azért is, mert Irelia egy Swain-szerű, teljes újragondolást fog kapni, ez pedig mindig olyan, mintha egy új karaktert kapnánk. Aatrox módosítása kizárólag a játékmenetét fogja érinteni. A bizonyos időközönként megjelenő Champion Roadmap-ek legizgalmasabb aspektusai a váratlan bejelentések, s Riot Reav3 "kis extra" megjegyzése éppen valami ilyesmire hajaz. A közösség spekulációi már be is indultak, ám sajnos konkrétumokról csak a jövőhéten tudunk beszámolni, amikor megjelenik a 2018-as év első Roadmap-je! Ti melyik pozícióba várjátok a League of Legends következő karakterét?
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Akciófigyelő: 10 ezer forint értékű kalandjátékot zsebelhetünk be ingyen!

Az őrület tovább folytatódik, ezúttal egy remek kalandjátékkal lehetünk gazdagabbak.

Érdekel a pro PUBG? Itt minden infót megtalálsz!

Annak ellenére, hogy Brendan Greene már régóta kiemelte, hogy a PUBG-t az esportok irányába szeretné terelni

LOLbox-image

A Nike bemutatta a 2020-ban debütáló hivatalos LPL szereléseket

Ilyesmit a többi bajnokságban is el tudnánk viselni...

Akkor ez eldőlt! Boombl4 már Na'Vi pulcsiban pózol

Hivatalos bejelentés még mindig nem történt az ügyben.

Urald a vihart: Íme a 6. heti küldetések listája!

Elérkeztünk a heti küldetések második feléhez.

×