Gaming

A Star Wars sztárjával készül a legújabb játékfeldolgozás


Már korábban is lehetett hallani arról, hogy filmes feldolgozást kaphat a Square Enix és a United Front Games nyitott világú alkotása, a Sleeping Dogs, most azonban már biztosra vehető, hogy a mozikba is ellátogat az először 2012-ben megjelent játék.

Hagyományos bejelentést még nem kaptunk, a főhős Wei Shen karakterét alakító Donnie Yen azonban nemrég az alábbi képet posztolta az Instagramra, megerősítve a projekt létezését.

Sometimes great things take a bit of time. Sleeping Dog is motion, you guys ready for this? #donnieyen #action #sleepingdog #kickass #martialarts #甄子丹 #宇宙最強甄子丹 #宇宙最強 #actionmovie #熱血無賴 #睡狗

Donnie Yen (@donnieyenofficial) által megosztott bejegyzés,

Az 54 éves kínai harcművésszel a legtöbben a Zsivány Egyesben találkozhattatok, ahol Chirrut Îmwe karakterét alakította, de bő harmincéves pályafutása során több tucat filmben játszott már. Hogy mennyire lesz ideális főszereplő, azt jobban meg fogjuk tudni ítélni az első trailerből.

Hogy ez utóbbira, vagyis az első előzetesre mennyit kell várnunk, azt nehéz megmondani, hiszen egyelőre még nem tudni, milyen stádiumban van a projekt. Kíváncsian várjuk a további részleteket!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva