CSGO
Ki az a Fragsters?! Zero 35:18-ba lőtte magát, mégis kikapott a GameAgents
Ki az a Fragsters?! Zero 35:18-ba lőtte magát, mégis kikapott a GameAgents
Nem nyitott jól a GA a bets.net Challenger kupájának második szakaszában, ahol a tét nem kicsi: az 5-6-7-8 helyezett 1000$-t nyer, a 3-4. 1250$-t illetve spotot kap a Bets.net Masters 100 000$-os lanjára, a 2. helyezett 1500$-t és szintén spot a lanra+a StarSeries 5. szezonjára, míg az első 2000$-t és ugyanúgy spotot a lanra, illetve a StarSeries 5. szezonjára. Fontos azonban megjegyezni, hogy ebből a csoportból csupán csak 4 csapat jut tovább a rájátszásba, ahonnan már a pénzdíjért, illetve a spotokért megy a harc.
hltv.org
Amint láthatjátok, Zero nagyon megvadult, sajnos ez gabessonról és pbD-ről nem mondható el. A dánok rámentek a GA legjobb pályáinak bannjára, így jött ki inferno, ami nem a legjobb mapunk, ugyanakkor a dánoknak talán legjobb pályája. Ennek ellenére 7-1-ig könnyen ment a mérkőzés, majd a Fragsters erőt vett magán, és szinte kört nem adott nekünk.

Holnap 2 meccs vár gabessonékra, az egyik ellenfél a Sprout, a másik pedig a Kinguin lesz. Kemény dió, az egyszer biztos. A Sprout ellen már az IEM kvalin megütközött ugyanez a lineup, ahol a Sprout egyik legjobb mapján, Cobblestoneon éppen csak, 14:16-ra kaptak ki úgy, hogy akkor még nem is játszottak együtt azon a mapon ezzel a felállással. A Sprout továbbra is nagyon inkonzisztens teljesítményt mutat, így lehetetlen jósolni, pláne egy gyors BO1-ben. A Kinguin ezzel szemben határozottan verhető, mostanában nem megy a szekér, meglátjuk mi lesz. A magyar streamet itt érhetitek el.
Olvastad már ezeket a cikkeket?
R6box-image

Fortress emeletét támadod? Válaszd Capitaot, nem fogod megbánni!

Zónázásra tökéletesen alkalmas a gadgetje.

Már elérhető John Wick az Item Shopban, valamint a Wick's Bounty LTM is játszható

Egy nappal a teaser után meg is érkezett a skin és a film köré épülő LTM.

Igazán jó fegyver lett a Tactical Assault Rifle - Így néz ki játék közben

A Fortnite legújabb fegyvere felveheti a versenyt a Drum Gunnal.

Egy magyar rajongó 3 új Operationt tervezett meg - A CS:GO közösség imádja

A játékosok imádják, a fejlesztőknek minimális erőbefektetésbe telik összeállítani, de valahogy mégsem érkezett Operation lassan már két éve.

Akár rekord is lehetne - 79 játékost mészárolt le a meccsen, majd tévesen bannolták

Ezúttal is áldozatul esett egy srác, aki nem egy hétköznapi meccsen vett részt

×