Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
Gaming
Ők lesznek a Call of Duty mozifilm sztárjai?
Ők lesznek a Call of Duty mozifilm sztárjai?
Jó ideje hallani már arról, hogy az Activision a játékipart követően a mozivásznat is szeretné meghódítani, filmre vinnék ugyanis az elmúlt évtized talán legsikeresebb gaming franchise-át, a Call of Duty-t. A tervek hasonlóan nagyszabásúak: olyasmit szeretnének létrehozni, mint a Marvel Cinematic Universe, vagyis egymással összeköttetésben álló filmek egész sorában gondolkodnak. Oké, de mikor lehet ebből valami és egyáltalán ki fogja megcsinálni? Nos, a Variety értesülései szerint nemrég egy lépéssel közelebb kerültek a megvalósításhoz, a lap értesülései szerint ugyanis az Activision elkezdett tárgyalni az olasz rendezővel, Stefano Sollimával - az ő nevéhez fűződik a nyáron mozikba kerülő Sicario 2. Már azt is tudni, hogy kikkel dolgozna együtt, a Metro stábjának adott interjújában ugyanis a rendező elárulta, hogy Tom Hardy (A sötét lovag: Felemelkedés, Mad Max: A harag útja) és Chris Pine (Star Trek, Wonder Woman) szerepelnek a kívánságlistája élén. Érdekesség, hogy a két színész néhány éve már dolgozott együtt, a 2012-es Kémes hármasban voltak Reese Witherspoon partnerei.
Kép: IMDb
Sollima így nyilatkozott Tom Hardy-ról:
"Majdnem minden filmjét szeretem. Nagyon várom a Venomot is. Még a Mad Maxben is remek volt."
Természetesen Chris Pine kapcsán is pozitív véleménnyel van a rendező:
"Kemény, ugyanakkor okos is, van humorérzéke, de a drámai szerep is jól áll neki. Szeretem, amikor azt érzed, hogy egy színész képes más-más módon játszani, hiszen ez azt jelenti, hogy az illető jó abban, amit csinál."
A fentiek persze egyelőre csak tervek, jelenleg még semmi sem vehető biztosra a tervezett Call of Duty-film kapcsán. Ti mit gondoltok, szerintetek a két említett színész el tudna vinni a hátán egy feldolgozást?
Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?

"Ezt az élményt semmilyen más szimulátor nem adja meg" - júliusban érkezik a Truck Racing Championship

A kamionos EB hamarosan a Steamre is beköltözik, június 22 és 23 között pedig a Hungaroringen gyűrik egymást az 5 tonnás monstrumok.

Most akkor megéri AMD videókártyát venni vagy sem?

Megérkezett a Navi generáció, ideje tisztázni néhány dolgot.

Már múzeumi kiállításon mutogatják az Astralis sikereit

A profi csapat cuccait a helsingøri Tudományos és Technológiai Múzeumban rendezték be.

Rettenetesen startolt a Shadow Bomb - Egy "bughalmaz" a tárgy

Ez a tárgypremier sem sikerült hibátlanra. Közel sem!

Fogadjunk, hogy ilyen hídkempet még sosem láttál

Tövig nyomta a pánikgombot, kár volt.

×