Gaming

Ők lesznek a Call of Duty mozifilm sztárjai?


Jó ideje hallani már arról, hogy az Activision a játékipart követően a mozivásznat is szeretné meghódítani, filmre vinnék ugyanis az elmúlt évtized talán legsikeresebb gaming franchise-át, a Call of Duty-t. A tervek hasonlóan nagyszabásúak: olyasmit szeretnének létrehozni, mint a Marvel Cinematic Universe, vagyis egymással összeköttetésben álló filmek egész sorában gondolkodnak.

Oké, de mikor lehet ebből valami és egyáltalán ki fogja megcsinálni? Nos, a Variety értesülései szerint nemrég egy lépéssel közelebb kerültek a megvalósításhoz, a lap értesülései szerint ugyanis az Activision elkezdett tárgyalni az olasz rendezővel, Stefano Sollimával – az ő nevéhez fűződik a nyáron mozikba kerülő Sicario 2.

Már azt is tudni, hogy kikkel dolgozna együtt, a Metro stábjának adott interjújában ugyanis a rendező elárulta, hogy Tom Hardy (A sötét lovag: Felemelkedés, Mad Max: A harag útja) és Chris Pine (Star Trek, Wonder Woman) szerepelnek a kívánságlistája élén. Érdekesség, hogy a két színész néhány éve már dolgozott együtt, a 2012-es Kémes hármasban voltak Reese Witherspoon partnerei.

Kép: IMDb

Sollima így nyilatkozott Tom Hardy-ról:

“Majdnem minden filmjét szeretem. Nagyon várom a Venomot is. Még a Mad Maxben is remek volt.”

Természetesen Chris Pine kapcsán is pozitív véleménnyel van a rendező:

“Kemény, ugyanakkor okos is, van humorérzéke, de a drámai szerep is jól áll neki. Szeretem, amikor azt érzed, hogy egy színész képes más-más módon játszani, hiszen ez azt jelenti, hogy az illető jó abban, amit csinál.”

A fentiek persze egyelőre csak tervek, jelenleg még semmi sem vehető biztosra a tervezett Call of Duty-film kapcsán. Ti mit gondoltok, szerintetek a két említett színész el tudna vinni a hátán egy feldolgozást?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva