Advertisement Gate sponsorship Gate sponsorship
PUBG

Tényleg túl nagy előnyt ad a kék vér?


Mi ez a kék vér dolog és hogyan tudom előhozni?

Az ok egészen egyszerű, néhány országban erősen cenzúrázzák a véres dolgokat. A PUBG-nek erre van egy beépített megoldása amivel a piros vért egy kék/cián színűre cseréli le. Alapvetően ez a funkció csak azokon a helyeken lenne aktív ahol él ez a korlátozás, azonban könnyen beállíthatod te is ezt.

Jelenleg kétféle módot ismerünk erre:

  • a játék nyelvét koreaira tesszük át a beállításokban.
  • -KoreanRating indítóparanccsal indítjuk el a játékunkat

A második megoldás természetesen sokkal kényelmesebb, hiszen a jól megszokott nyelvünkön élvezhetjük a kék vér adta lehetőségeket.

Nincs más dolgod, mint a játék nevére kattintanod a jobb egérgombbal és kiválasztani a tulajdonságok menüpontot, a felugró ablakban megkeressük az indítási opciókra vonatkozó részt, majd az újabb felugró ablakba egyszerűen bemásoljuk: -KoreanRating

Képekkel illusztrálva a dolog így néz ki:

Első lépés

Második lépés

Harmadik lépés

Túl nagy előnyt ad?

Sokan megelégedéssel használják ezt a funkciót (jómagam is), azonban a közösségi oldalakon többen is megemlítették, hogy könnyen nagyobb előnyhöz juttathat minket mint gondolnánk. Hiszen nem csak a vér színe, hanem a fröccsenés láthatósága is sokkal-sokkal jobb lesz. (Nem csak a saját lövéseid esetén!)

Erre egy tökéletes szemléltetőpélda:

Világosan látható, hogy ég és föld a különbség a kettő verzió között. Ha videó formájában is megtekintenéd, akkor nincs más dolgod mint a play gombra kattintani:

Szerintetek is túl nagy előnyt ad ez a funkció? Mi lehetne a megoldás rá? 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva