CSGO
Vertigo helyett megvan az új csaló pálya! Elszaporodtak a Canals Boost meccsek MM-en
Vertigo helyett megvan az új csaló pálya! Elszaporodtak a Canals Boost meccsek MM-en
A Vertigo Boost jelenségre biztosan mindenki emlékszik még. Ez volt az a map, amit szinte senki nem játszott, ezért ha két ötös party meccskeresést indított rajta, szinte azonnal bedobta őket egymás ellen. A pénzért rank upot kínáló oldalak tehát csináltak két premade ötöst, egy "farm" és egy "bot" csapatot.
A farmolók leugrottak, 10 másodperc alatt nyerték a kört és villámgyors 16:0-ás meccsekkel nyerték a rangokat percek alatt.
A fejlesztők is észrevették persze a dolgot és kivették Vertigót az MM pályák közül, keresztülhúzva ezzel a számításokat.
https://gamer.hu/2017/11/17/csgo-vertigo-boost-szolgaltatas-palya-csalas-gamer/
Az oldalak persze új megoldás után néztek, így jött képbe Canals, ahol ha lassabb egy-egy kör, de megvannak ugyanúgy a kedvező feltételek:
  • alig játszanak rajta, ezért a két premade ötöst az MM egymás ellen dobja be
  • gyorsan elérhetik egymást a csapatok
Mióta Vertigo eltávozott MM-ről, Overwath ügyek között gyakran jelenik meg az immár Canals Boots eset. Vagyis az egy helyben álló csapat vs. farmolók.   Most tehát már értjük, miért újítják folyamatosan Canals pályarészeit a fejlesztők. Próbálják vonzóbbá tenni a mapot a játékosok számára, ezzel megnehezítve a csalók dolgát. Mert ha sokan játszanak rajta, a Boost csapatokat nem egymás ellen dobja be az MM, így várhatóan békén hagyják az egyik legújabb CS:GO mapot és nem rontják ott a levegőt.
Reméljük sikerrel jár a törekvés, kár lenne Canals-ért, ha ő is Vertigo sorsára jutna. Előbb ellepik a csalók, aztán kiveszik MM-ről...
Ajánljuk még
×