Counter Strike

Vertigo helyett megvan az új csaló pálya! Elszaporodtak a Canals Boost meccsek MM-en


A Vertigo Boost jelenségre biztosan mindenki emlékszik még. Ez volt az a map, amit szinte senki nem játszott, ezért ha két ötös party meccskeresést indított rajta, szinte azonnal bedobta őket egymás ellen. A pénzért rank upot kínáló oldalak tehát csináltak két premade ötöst, egy “farm” és egy “bot” csapatot.

A farmolók leugrottak, 10 másodperc alatt nyerték a kört és villámgyors 16:0-ás meccsekkel nyerték a rangokat percek alatt.

A fejlesztők is észrevették persze a dolgot és kivették Vertigót az MM pályák közül, keresztülhúzva ezzel a számításokat.

Vertigo leselejtezése a boost service csapatok ellen irányult?

Az oldalak persze új megoldás után néztek, így jött képbe Canals, ahol ha lassabb egy-egy kör, de megvannak ugyanúgy a kedvező feltételek:

  • alig játszanak rajta, ezért a két premade ötöst az MM egymás ellen dobja be
  • gyorsan elérhetik egymást a csapatok

Mióta Vertigo eltávozott MM-ről, Overwath ügyek között gyakran jelenik meg az immár Canals Boots eset. Vagyis az egy helyben álló csapat vs. farmolók.

 

Most tehát már értjük, miért újítják folyamatosan Canals pályarészeit a fejlesztők. Próbálják vonzóbbá tenni a mapot a játékosok számára, ezzel megnehezítve a csalók dolgát. Mert ha sokan játszanak rajta, a Boost csapatokat nem egymás ellen dobja be az MM, így várhatóan békén hagyják az egyik legújabb CS:GO mapot és nem rontják ott a levegőt.

Reméljük sikerrel jár a törekvés, kár lenne Canals-ért, ha ő is Vertigo sorsára jutna. Előbb ellepik a csalók, aztán kiveszik MM-ről…

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva