Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
PUBG
A kínai cheaterek saját PUBG kupát rendeznek
A kínai cheaterek saját PUBG kupát rendeznek
Azt hitted már nincs lejjebb? Úgy tűnik, hogy mindig tudnak újat mutatni, főleg a csalók. Legutóbb lebukott a Bluehole alkalmazottja, mi szerint csalóknak segített custom szerverekhez jutni, de belsős adatokat is szivárogtatott, amiért már ki is rúgták a cégtől.Mindezek ellenére Kínában tovább zajlik az élet, már a második nagy kupát rendezik, kizárólag cheatereknek.
Az esemény posztere
Korábban, februárban már volt egy hasonló nagyszabású rendezvény, a második "War of All Gods" eseményt pedig március 17-ére tervezték. Az első díj az 5000 Yuan, ami nagyjából 750 $-nak felel meg, a második díj 3000 Yuan (~450 $), a harmadik helyezett pedig 2000 Yuant (~300 $) vihet haza.
A szabályok
A kínai rendezvény szabályzatot is kapott, amiből megtudhatjuk, hogy mikor kell becsekkolni a játékosoknak, illetve lehetőség szerint 8 különböző streamen is közvetíteni fogják az eseményt. A szabályzat talán legfontosabb része viszont a tiltott csalások témaköre, ugyanis nem lehet bármilyen csalást használni. A következő cheat funkciók tiltottak:
  • A repülőgép felrobbantása
  • Legyőzhetetlenség (ez feltehetően a pályán kívüli helyre teleportálást jelenti, ahol nem öl meg a kék zóna)
  • Wallhack (falon átlátás)
A legfontosabb pedig, hogy a tisztán, cheatek nélkül játszó játékosoknak a szervezők nem ajánlják a részvételt. A kérdés, hogy megtudja-e ezt időben a PUBG Corp. akadályozni, mert eléggé kellemetlen számukra, hogy az ehhez hasonló versenyek az ő szervereiken zajlanak.

Forrás

Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Hatalmasat játszott a Budapest Five, megverték a csoport legerősebbjét!

A kezdeti nehézségek után nagyot meg a Winners League csoportkörben.

Ismét itt a Twitch Rivals - Ezúttal két magyar csapatnak szurkolhatunk

Eljött az idő, megérkezett a legújabb Twitch Rivals.

A Lidlbe is elért a Fortnite őrület!

Fortnite, Fortnite mindenfelé, bárhová is nézünk!

Veszített a játékban, ezért agyonverte újszülött gyermekét

A helyi sajtó értesülései szerint egy Kentucky-ban élő férfi olyan súlyosan megverte újszülött gyermekét, hogy az belehalt sérüléseibe

×