PUBG

Gabe Newell – A PUBG a steam harmadik legkelendőbb játéka


A PUBG népszerűsége csökkent egy keveset mostanság a Fortnite-nak köszönhetően, ami elcsábította a játékosbázis nagy részét. Ennek ellenére jó hírek is érkeztek a PUBG Corp. számára, Gabe Newell ugyanis nemrég bejelentette, hogy a PUBG elérte a harmadik helyet a Steam legkelendőbb játékai között.

A PUBG már 30 milliónál is több játékossal rendelkezik, és tartja a legtöbb egyszerre játszó játékos steam rekordját is 2.46 millióval, ahol a második helyet a Dota 2 tartja 573,511 játékossal, ami azért egy elég nagy különbség, főleg ha azt is figyelembe vesszük, hogy a PUBG $30 a Dota pedig ingyenes.

A PUBG már Xbox-on is több millió játékosnál jár és a jövőben egy Playstation megjelenés is várható, úgyhogy a PUBG még tovább fog növekedni a jövőben. A fejlesztők már rengetegszer elmondták, hogy hosszútávra terveznek a játékkal, így a folyamatos frissítések miatt valószínűleg továbbra is nő majd a PUBG népszerűsége. Egyetlen félnivalójuk a nagy rivális Fortnite, ami mostanában egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Ha ez így halad tovább akkor akár egy Dota vs LoL szerű versengés is kialakulhat.

A Steam nem osztotta meg melyik két játék áll a PUBG előtt az eladásokat tekintve és talán soha nem is fogja, de a jövőben akár a csúcsot is elérheti a Battlegrounds, ez nagyrészt a fejlesztők kreativitásán fog múlni.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva