HS
Egyelőre nagyon erős a Spiteful Druid, 3 verziót is mutatunk belőle
Egyelőre nagyon erős a Spiteful Druid, 3 verziót is mutatunk belőle
Tegnap este már vetettünk egy pillantást arra, hogy az első négy nap alapján melyik deckek teljesítettek eddig a legjobban a The Witchwood megjelenése óta. A HSReplay.net adatai alapján per pillanat azt mondhatjuk, hogy négy deck alkotja jelenleg a Tier 1-et: az Odd és az Even Paladin, a Spiteful Druid, illetve a Cube Warlock. https://gamer.hu/2018/04/16/hs-mutatjuk-hogy-nez-ki-az-uj-meta-az-elso-4-nap-utan/ A Paladin paklikkal korábban már foglalkoztunk, ezúttal pedig a Spiteful Summoner és az Ultimate Infestation kombinációjára építő Spiteful Druidot fogjuk megnézni kicsit közelebbről, amely talán a legkevésbé volt eddig szem előtt a felsorolt deckek közül, ami a használati arányt illeti. Az elmúlt egy-két napban azonban egyre többen szembesülnek az erejével, ami érezhetően megdobta a pakli népszerűségét - arról nem is beszélve, hogy több profi játékos is szépen menetelt vele High Legendben. Íme három különböző verzió! Kezdjük a legfrissebbel: PrinceFancy alig egy napja ütötte ki a #1 Legendet egy viszonylag klasszikus verzióval. Itt viszonylag kevés szinergiáról beszélhetünk, simán csak a legjobb Neutral 1-5 dropok alkotják a gerincet, méghozzá az átlagosnál kicsivel több (öt darab) 1 manás minionnal.
PrinceFancy paklija
Kód: AAECAZICBq8En8ICmdMCnOICi+UC0OcCDN4F8gWXwQLrwgLKwwKbywLKywKHzgKR0ALR4QL55gLX6wIA
Steelo szintén szépen teljesített, ő Legend Top 10-ig jutott a paklival - az ő verziója az Elemental vonalra épített. Az összes verzióba kötelező Fire Fly, Glacial Shard, Tar Creeper trió mellé itt bejön a Fire Plume Phoenix és a Blazecaller is, melyek jelentősen kibővítik a board control lehetőségeket.
Steelo paklija
Kód: AAEBAZICBJAHmdMCnOIC0OcCDd4F8gWXwQKswgLrwgLKwwLIxwKbywLKywKHzgL55gLX6wKL7gIA
A Rogue-specialista MrYagut is elcsábult a paklira, aki egészen Legend Top 20-ig ment egy Dragon szinergiákra építő változattal. A Cobalt Scalebane mellé bekerült a Twilight Drake és a Promordial Drake is, illetve a két új sárkányokkal együttműködő kártya, a Scaleworm és a Wyrmguard.
MrYagut paklija
Kód: AAECAZICBJnTApziAtDnAovuAg3eBfIFjQiXwQLrwgLKwwLJxwLKywKHzgL55gLX6wKM7wKJ8QIA
Az jól látszik, hogy a pakli gerincét mindenhol ugyanazok a lapok alkotják: A fő kérdés a maradék 9 hely, ezekre nyújt három eltérő alternatívát a fenti három pakli. Hogy hosszú távon melyik vonal lesz a leghatékonyabb, azt majd az idő eldönti, hiszen jelenleg még nagyon képlékeny a meta - egyelőre válasszon mindenki közülük szájíjzének és lapkészletének megfelelően.
Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Coldzera bemutatta, hogyan nem szabad ugrálni Vertigo B lerakóján

A gálameccsen bemutatott próbálkozás szinte már a throw határait súrolja.

Rossz vétó után 2:0-ra verték a SEC elődöntőben a Budapest Five-ot

Nem jött össze az újabb bravúr bravúr, tegnap este elbukta elődöntőjét a BP5.

Megérkezett a feliratkozói stream a Twitch-re

Újabb funkcióval bővült a legnagyobb streaming platform.

Hazard a bajnokság legjobbja - Megérkezett a Premier League TOTS!

Itt az angol topliga legjobb játékosaiból álló álomkeret.

×