CSGO
Sírnak a cheaterek a sok lebukás miatt, túl gyorsan tanul a VACnet
Sírnak a cheaterek a sok lebukás miatt, túl gyorsan tanul a VACnet
Mióta a VACnet működésbe lépett, egyre biztatóbb jeleket kapunk a csalókkal szembeni frontvonalról. Április elején a statisztikák szerint az Overwatch banok már megelőzték a VAC banok számát. Ilyen előzés még sosem történt a CS:GO fennállása során: https://gamer.hu/2018/04/09/csgo-csalos-vac-vacnet-rekord-ban-gamer-cikk-statisztika/ Április közepén jött a következő örömhír, amikor is minden idők legnagyobb VAC hulláma söpört végig a csalókon. A csalók egyből elkezdtek sírni, hogy kérik vissza a csalásért kifizetett pénzüket. https://gamer.hu/2018/04/24/rip-cheaters-minden-idok-legnagyobb-vac-ban-hullama-pusztitott/ Mostanra, április végére pedig szépen tetőzik a csalók rinyálásra. A csalást áruló oldalak fórumai tele vannak elégedetlenkedő bejegyzéssel a rengeteg kitiltás miatt.
Jó ránézni a pénzüket követelő aljas csalók kesergésére, akiket megszívatott a VACnet:
[gallery type="rectangular" link="file" ids="77876,77878,77880"] Azok a csalók ugyanis, akik pénzt áldoznak egy-egy csalásra, nem csak magát a programot veszik. Hanem a fejlesztők ígéretét, hogy ez a csalás "undetected", vagyis lebukásmentes. Ezek után valóban kínos, ha napokon belül mégis repül a ban.
Főleg akkor, ha valaki több ezer dolláros inventory-n ül, és pont azért vesz lebukásmentes csalást, mert félti a skinjeit.
A hiszti tehát nem is az accountnak szól, bár biztos van olyan is. Sokkal inkább a kibanolt accounton lévő skineket sajnálják ilyenkor. De egy percig se sajnáljuk őket, bőven megérdemlik. A rengeteg felháborodott cheater miatt ráadásul néhány csalást áruló oldal az ideiglenes bezárás mellett döntött. Kikapcsolták az általuk forgalmazott cheat programokat és várnak, hátha ki tudnak találni valamit a VACnet ellen: Szívből reméljük, hogy nem sikerül majd megkerülni az új intelligent anticheatet és a villámgyorsan tanuló VACnet végre békét hoz a játékba.
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Az Intel árcsökkentéssel próbálja felvenni a versenyt

Rég nem látott verseny folyik a processzorpiacon.

A Google elveszi a Huawei-től az Androidot

Óriási csapást mértek a Huawei-re. 

Biztosan érkezik egy új AR a játékba, ám egy nagy visszatérőre is számítunk

A bevezető hetekben két tárggyal biztosan bővülni fog a Fortnite Battle Royale.

Egy gamer monitor fogta fel az utcai lövésben leadott golyót, és simán működik tovább

Elképesztő történetet osztott meg a világgal egy amerikai streamer.

×