Hearthstone

Reno Gennleseth Valanar: összerakták a legkorlátozottabb Hearthstone decket


A legújabb Hearthstone kiegészítő, a The Witchwood újabb olyan lapokat hozott be a játékba, melyek a decképítésbe szólnak bele, hiszen a Genn Greymane és a Baku the Mooneater akkor jutalmaznak bennünket, ha csak páros vagy csak páratlan költségű kártyákkal játszunk. Korábban a hasonló lapok már igen szép karriert futottak be, így nem meglepő, hogy most is úgy tűnik: mindkét említett kártya meghatározó alakítója lesz a metának a következő két évben.

Genn és Baku rengeteg lapot hozott vissza a játékba azzal, hogy a készlet felét nem engedi használni – kis túlzással már a decképítés is egy külön élmény. Noxious azonban még tovább ment: a népszerű streamer úgy döntött, hogy összerakja minden idők legkorlátozottabb Hearthstone pakliját.

Hogy mit jelent ez a gyakorlatban? Azt, hogy négy lap is limitálja a lehetőségeket:

A végeredmény: egy olyan deck, amiben pár 0, 8 és 10 manás lapon (meg pár Gianten) kívül szinte csak 6 manás kártyák vannak. Noxious a Warlockot érezte a legidálisabb class-nak, mivel itt az olcsó Hero Powerrel legalább bele lehet húzni nagy eséllyel abba a pár olcsóbb lapba. Így nézett ki az optimalizált verzió:

Noxious paklija
AAEBAf0GHpkCgAX3BdsG4Qf7B8wI3AqNENYRyxPOE6MUwxa2rAL1rAKRrQLFvAKovgLsvwLJxwLCzgKX0wKc4gKe4gLY5wKC6ALA7ALL7ALN9AIAAA==

Ne legyenek hamis illúzióitok, a deck nyilván nem váltja meg a világot: színtiszta mókázásról van szó, semmi többről. Annak viszont abszolút első osztályú – ha kíváncsiak vagytok arra, hogy mire jutott a streamer Rank 15 környékén, a lenti videóból kideríthetitek.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva