CSGO
85:36 után hosszabbítás, végül harmadik pálya: elképesztő meccset nyert meg az Astralis
85:36 után hosszabbítás, végül harmadik pálya: elképesztő meccset nyert meg az Astralis
Az már korábban biztossá vált, hogy a döntő egyik résztvevője a TyLoo-t kiejtő FaZe lesz. Az olofmeister helyett Xizt segítségével vitézkedő EU mix a "Kovács-család" segítségével 3 mapon, mégis könnyedén jutott a fináléba. Mindhárom pálya 16:9 lett, igazi küzdelmet egyik se hozott.
https://gamer.hu/2018/05/05/csgo-esport-eredmeny-faze-tyloo-verseny-meglepetes-kovacs-gamer-cikk/
A másik találkozó azonban már előre nagy csatát ígért, a világelső és eddig hibátlanul menetelő Astralis ellenfele a világranglista ötödik mousesports volt. 1. pálya: Dust2 A mousesports meglepetés picknek szánta, de a végén ők lepődtek mag a legjobban. A dánok CT oldalon 12:3-at raktak a mousesports-ra, majd a fordulás után gyorsan rövidre is zárták az első mapot. 16:3-al ütötték ki ellenfelüket, és elvették a mouz által választott pályát.
Ha megnézzük a dánok K/D arányát, 85 killre csak 36 halál jutott.
2. pálya: Inferno Az Astralis lendületben maradt és saját mapján újabb remek félidőt produkált. 7 kört is betámadtak a mouz CT védelme ellen, kényelmes alapot teremtve a gyors 2:0-hoz. A fordulás után azonban megtáltosodott az oskar-suNny duó és sorra nyerték a támadó köröket. Hihetetlen izgalmak után 15:15-re végeztek a csapatok, jöhetett a hosszabbítás, ami az első mapos tarolás után már önmagában meglepő volt.
A ráadásban pedig a mentális fölény már a meccspontot hárító, 15:14-ről egy kritikus 1v1 során egyenlítő mousesports mellett állt.
A hosszabbítás első félidejében betámadtak egy kört, majd CT-ben hibátlanul végeztek, ezzel 17:19-re behúzták a második pályát. Hiába játszott embertelen mapot Magiks és device, a társak alig lőttek valamit. 3. pálya: Cache Mintha a második map meg sem történt volna, a mousesports visszatért a meccs eleji, Dust2-es formájához. Amikor a legjobban kellettek volna a körök, oskar és társai akkor kezdtek el hibát hibára halmozni. Az első félidőben 3 kört tudtak csak betámadni a dán betonfal ellen, gyorsan megismételte magát tehát a történelem.
Az Astralis csak úgy mint az első mapon, itt is 12:3-ra nyerte meg az első félidőt.
A folytatás is hasonló volt, hozták a szinte mindent eldöntő pisztolykört a dánok, és onnan már gyorsan megadták a kegyelemdöfést is. Végül 16:5-re a dánok a harmadik mapot is megnyerték, ezzel 2:1-es eredménnyel bejutotta az IEM döntőjébe. Ezzel megismétlődik az egyik tavalyi elődöntő, 2017-ben az IEM Sydney alatt 2:1-re a FaZe tudott nyerni. Most ugyanott, ugyanaz a két csapat lemeccselheti vasárnap a visszavágót.
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Hamarosan érkezhetnek a Helmetek a játékba? - A Wick's Bounty LTM egy tökéletes bétateszt

Új kozmetikai kategóriát tesztelhet az Epic Games a Wick's Bounty LTM-ben.

PashaBiceps fiatal lengyelekkel tér vissza Youngsters néven

Visszatér a versenyszerű játékhoz a közönségkedvenc lengyel!

A legrosszabbkor ütött be a Win 10 kék halál

Az amerikai ECS rangadóján, a MIBR vs. Liquid döntőn a teljes közvetítés lehalt.

Így reagált a közösség a legújabb John Wick x Fortnite eseményre

Ezúttal ráérzett a kiadó, minőségi eventet pakoltak a játékosok elé.

×