Samsung Note 10+
Samsung Note 10+
HS
Ilyen volt a Hearthstone 4 évvel ezelőtt – 3. rész (Mage)
Ilyen volt a Hearthstone 4 évvel ezelőtt – 3. rész (Mage)
Több mint négy esztendeje már annak, hogy elstartolt a Hearthstone “éles” verziója. Azóta rengeteget változott a játék: mechanikák és lapok, trendek és paklik jöttek-mentek az eltelt években. Cikksorozatunkban ezeket az időket elevenítjük fel újból: class-onként haladva szemezgetünk a Season 1 paklijai közül.

Aggro Mage

Már régen is hamar rájöttek, hogy a rengeteg direkt sebzés mellé elég jól illeszkedik az agresszív stratégia, így nem meglepő, hogy viszonylag népszerűnek számított a játék megjelenését követően az Aggro Mage, mely az ellenfél arcára mért sebzést igyekezett maximalizálni. Ennek megfelelően olyan - jellemzően a korai játékban erős - lapok is bekerültek a pakliba, mint a Leper Gnome, a Knife Juggler vagy éppen az Arcane Missiles, de általánosságban is azt mondhatjuk, hogy több lénnyel játszott ez a pakli, mint az átlag Mage deckek. Az elhúzódó meccseken pedig a Pyroblast, illetve az Archmage Antonidas segítségével lehetett betunkolni a még hiányzó sebzést.
Alchemixt paklija

Freeze Mage

Nem mehetünk el szó nélkül természetesen a Hearthstone egyik nagy klasszikusa, a kontroll és a kombó paklik határán elhelyezkedő Freeze Mage mellett sem, mely az Ice Lance és az Ice Block Hall of Fame-be száműzésével már nem része a Standard metának, de nagyon sokáig ott volt a HS "örökzöld" deckjei között. A receptet bizonyára mindenki jól ismeri már: az ellenfél boardját Flamestrike-kal, Blizzarddal, meg persze a Frost Nova + Doomsayer kombóval lehetett letakarítani. A győzelmet pedig általában Alexstrasza készítette elő, hogy aztán jöjjön a Frostbolt + Ice Lance + Ice Lance sokféle lehetséges fűszerezéssel - vagy egyszerűen csak egy Pyroblast az arcba és a sárkány ütése.
Otter paklija
Cikksorozatunk következő részében a Paladin első szárnypróbálgatásaira tekintünk majd vissza.

Korábbi részek: Druid | Hunter

Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Hamarosan visszatérhet Cache? Az új map szinte teljesen kész

Bár csak nemrég került ki a hivatalos versenymapok közül, Cache lassan ismét bevetésre kész.

Amerikában is betilthatják a lootboxokat - Egy szenátor is beállt az ügy mögé

A lootboxokat egyre kevésbé szeretik a kormányzatok, pedig a kiadók előszeretettel alkalmazzák a rendszert, hiszen rengeteg pénz van a benne.

A fejlesztők 2015-ben leszavazták a CS:GO Battle Royale-t, végül a PUBG sikere győzte meg őket

Pedig ha hallgatnak Matt Woodra, akár két évvel is beelőzhették volna a világsikerű PUBG-t.

×