CSGO
A legnagyobb csalóüldöző VAC bant kapott - RIP Dan M
farkas-mate - Sn0w - Farkas Mate - 1 éve
Címkék: Counter Strike Info csaló dan m danm csalóüldöző
A legnagyobb csalóüldöző VAC bant kapott - RIP Dan M
Aki követte az évek során a scene-t, az biztos emlékszik Dan M-re. Ő volt a Counter-Strike őrült tudósa, aki folyton azt akarta bebizonyítani, hogy a profi játékosok csalnak. "Ránézett valaki a falon keresztül a másik játékosra? Akkor az csakis aimlock lehetett!" - Legalábbis Dan M szerint.
Dan M "munkássága"
Dan M-nek sikerült videót készítenie már lassan az összes játékosról, lebuktatva ezzel őket. Mostanában már kevesebb videót töltött fel, de nem csoda, hiszen mém lett belőle az idők során és inkább csak nevettek rajta az emberek. A feltevései pedig egyáltalán nem igazolódtak be, bár a VAC rendszere miatt, ezen nem is csodálkozunk annyira. Most pedig Dan M pár napja VAC bant kapott.
Ott a VAC
Ezzel az erővel törölte is a twitch accountját és 3 hónapja már videót sem láttunk tőle. Lehet, hogy megunta és beállt a sötét oldalra, kevesebb szerencsével. Közel 3000 óra és pár dollárnyi skin lett oda, na meg a hitelessége is a nullához konvergál ezek után. A játékos azt magyarázta, hogy nem játszott több, mint 3 hónapja és csak el akarta adni a skinjeit, de már VAC ban várta. Amint írja, nem érdekli egyáltalán az eset, mert nem is játszik már, de azt nem tagadta, hogy csalt volna a magyarázkodó tweetjében. https://twitter.com/DanMcanada/status/997243494795112453 Köszönet Gábornak az információkért!
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Shroud ötlete alaposan megváltoztathatja a battle royale műfaját

Az ex-profi játékos több alkalommal hangot adott már nemtetszésének a battle royale-ok műfaját illetően

Rúdtánc és egy csipet erotika került a főoldalra - A Twitch közössége felrobbant

A Twitch ismét megkérdőjelezhető döntéssel rukkolt elő.

Motar2k visszatért, közel másfél milliós donation repült pashának

A gamer világ egyik legnagyobb adományozója ismét akcióba lendült.

×