PUBG
Shroud elspoilerezte: A jövő hónapban olyan újítások lesznek, ami visszacsalogatja a játékosokat!
farkas-mate - Sn0w - Farkas Mate - 1 éve
Címkék: PUBG Játékipar shroud
Shroud elspoilerezte: A jövő hónapban olyan újítások lesznek, ami visszacsalogatja a játékosokat!
Az utóbbi időben eléggé rájár a rúd a PUBG Corp.-ra. Az egész az fps eséssel és a stutter balhéval kezdődött, aztán a 13. update után elszabadult a káosz és teljesen kiakadt a közösség. Nem csodáljuk, hiszen annyi dolgot sikerült elrontani benne, hogy még a kommunikációs igazgató sem talált szavakat és egyetértett abban, hogy ez elfogadhatatlan. Shroud a legnépszerűbb PUBG streamerek egyike, aki azért gyakran bírálja a PUBG fejlesztők munkáját, annak ellenére, hogy szereti a játékot. Legutóbb shroud azt mondta, hogy hatalmas lökést fog adni a nézettségnek és a játékosszámnak a következő hónap. Sajnos konkrétumot nem árult el, de azért nekünk van pár tippünk, hogy mi is csalogathatná vissza a játékosokat.
  • Az fps probléma javítása, optimalizációval egybekötve: Mindenkit sújt az fps drop és a stutter, ám ha a javítás mellett még optimalizációt is kapnánk és még jobban futna a játék, akkor sokak visszajönnénk ismét.
  • A szerverteljesítmény javítás, desync problémák megoldása: A gyenge szerverekre még mai napig sokan panaszkodnak. A Fortnite legutóbbi patch-ében az Epic megmutatta, hogy bizony lehet javítani a netkód optimalizálásával, simán jöhetne ez a PUBG-be is!
  • Sanhok megérkezik: Új pálya az éles szerverre? Simán visszajönnének a változatosság miatt az emberek.
  • Új pályák bejelentése: Az újdonságot mindenki szereti, ezzel bemutatnák, hogy a fejlesztők bizony nem pihennek meg. Akár bemutathatják a téli pályát is!
  • A fegyverbalansz finomítása: A balansznak volt értelme, csak nem épp ilyen módon, amit végül a PUBG Corp. elhozott. Itt csak némi módosításra lenne szükség, kezdve mondjuk azzal, hogy az  M16-ot használhatóvá teszik.
  • Custom szervert mindenkinek! : Korábban beszéltek róla, hogy szeretnék, ha elérhető lenne bárki számára a custom szerver készítésének a lehetősége. Akár fizetős lenne, akár ingyenes, sokan örülnének neki.
  • Gyakorlópálya: Régen megígérték, még mindig örülnénk neki.
  • Tematikus hetek, újdonságokkal, jutalmakkal: Akárcsak a Fortnite vagy a CS:GO esetén, itt is bevezethetnének valamit, amivel változatosabbá teszik ismét a játékot. Ez akár egy új mód bevezetése is lehetne, ami kisebb pályarészen játszódna.
Shroud korábban azt hangsúlyozta leginkább, hogy szerinte úgy lehetne a PUBG-ben fenntartani az érdeklődést, ha 5-6 pálya közül lehetne választani, lehet hogy új pálya van a levegőben? Ti minek örülnétek a legjobban?

Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Shroud ötlete alaposan megváltoztathatja a battle royale műfaját

Az ex-profi játékos több alkalommal hangot adott már nemtetszésének a battle royale-ok műfaját illetően

John Wick és Sofia skin is érkezik a Fortnite-ba - Előbbi extra stílussal!

Hamarosan érkezik az új esemény és a velejáró kozmetikai tartalmak.

Új fegyver, új Pass - Megérkezett a PUBG Mobile 7. szezonja!

A Tencent jó ideig titokzatos volt a PUBG Mobile új szezonját illetően, de a mai napon lerántották a leplet az újdonságokról.

LOLbox-image

Epilepsziás rohamokat okozhattak az új Trials finisherek - A Riot Games azonnal törölte a funkciót

A finisher animációk komoly veszélyt jelentettek a fényérzékeny epilepsziával küzdő emberekre.

×