HS
Ez a deck lesz a legerősebb a nerfek után StanCifka szerint
zsolt-cseto - Zsolt Cseto - 1 éve
Címkék: Hearthstone Tippek hearthstone paklik shaman
Ez a deck lesz a legerősebb a nerfek után StanCifka szerint
Már csak egy nap, és életbe lépnek a Hearthstone nerfek, május 22-én érkeznek ugyanis a legújabb lapmódosítások. Addig persze még minden úgy működik, ahogy eddig is, ám az új "érára" készülve már most mindenki azon agyal, hogy melyik deckek lehetnek igazán jók a frissítés után. A jól ismert cseh játékosnak, StanCifkának már meg is van a fő jelöltje! StanCifka az elmúlt napokat az Even Shaman társaságában töltötte, amivel igen szépen haladt a ladderen - tegnap például 30 meccsből 20-at megnyert vele, folyamatos finomítgatások mellett. A cseh játékos egészen odáig ment, hogy kijelentette:
szerinte ez lesz a legjobb deck a nerfek után.
Ő egy, a szokásosnál erősebb elementálos vonallal képzeli el a decket: a gyakran használt Al'Akir mellé StanCifka Kalimos-t, Fire Elementalt és Grumble-t is használt a drágább kártyák közül, illetve keresésként így a Sandbinder is befért. Íme az általa használt lista:
StanCifka paklija
AAECAaoICCCZAqsG88ICws4Cq+cCp+4CzfQCC70B/gXZB/AHm8sC6uYClugC9uwClO8CnvACsPACAA==
Tudunk mutatni a deckből egy másik változatot is, melyet Sjow pörgetett a napokban - szintén eredményesen, hiszen 105 meccsből 64-et megnyert vele, és így egészen #4 Legendig jutott. Itt kicsit hangsúlyosabb elem a board elárasztása, hiszen befért a Primalfin Totem és a Knife Juggler is, ezek mellé pedig eléggé adja magát a Sea Giant is. Íme a svéd játékos listája:
Sjow paklija
AAECAaoIBiDyBasGws4Cp+4CzfQCDNMBmQL+BdkH8AexCJHBApvLApboAvbsApTvArDwAgA=
Az Even Shaman már most is nagyon szépen teljesít - nemcsak a fenti két játékosnál, hiszen mostanra már Tier 2 számokat hoz. A Warlock kisebb gyengülése mindenképpen segíteni fog rajta, hiszen a Control és Cube deckek nem igazán jó matchupok számára - ezt leszámítva Control Priest, Control Warrior és Big Spell Mage ellen van csak félnivalója, minden más ellen már most igen jók a győzelmi arányai. Hogy tényleg ez lesz-e a legjobb deck a nerfek után, azt persze lehetetlen előre megmondani, hiszen nehéz belőni, mennyit is gyengülnek majd pontosan az érintett paklik. Az azonban nem vitás, hogy a patch utáni időszak egyik meghatározó deckje lehet majd ez az összeállítás.
Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?

John Wick és Sofia skin is érkezik a Fortnite-ba - Előbbi extra stílussal!

Hamarosan érkezik az új esemény és a velejáró kozmetikai tartalmak.

Erre vártunk egész évben! - Megérkezett a FIFA 19 Community Team of the Season

Az év legizgalmasabb FIFA időszaka ezennel kezdetét veszi.

Visszatér a Fortnite Celebrity Pro-Am! - Ezúttal is az E3-on rendezik meg

Hatalmas sikert aratott a tavalyi, s egyben első Pro-Am, nem meglepő, hogy idén is megrendezik.

Jópofa easter egg, vagy közelgő esemény? - Fortnite x Stranger Things

Ha ez is beigazolódik, akkor hivatalosan is a kollaborációk korszakát éljük.

×