CSGO
Gabesson: Ezeket a problémákat most én generáltam, elégedetlenségből
Gabesson: Ezeket a problémákat most én generáltam, elégedetlenségből
Úgy tűnik a GameAgents nevet egyelőre eltehetjük a polcra, maximum azokon a versenyeken látjuk a következő hónapokban, ahova még együtt kvaliztak le a srácok. PlayIT döntő, Balkán Liga, aztán jöhetnek a külön utak. Flash kezdte a sort, majd utána nem sokkal kilépett koloRRR is. Ma reggel FLEAV is bejelentette távozását, amit a csapat felbomlása követett.
"Nem tudtunk túllendülni a problémákon. Ezeket most én generáltam, elégedetlenségből" - magyarázta gabesson a csapat feloszlását. "Motiválni akartam vele, de túl bunkón és fölényesen adtam elő. Emiatt személyes támadásnak lett véve, és az lett a vége amit egyáltalán nem akartam."
Őszinte szavak, amik tökéletesen bizonyítják hogy nem egyszerű a kapitányok élete. Fiatal srácokat motiválni mindennap és mellette még taktikákat előkészíteni, demózni és meccs közben irányítani, nos finoman szólva sem egy emberes feladat. Várható, hogy előbb-utóbb valamelyikbe hiba csúszik. Gabesson esetében ez a hiba most éppen a legrosszabb helyen és a legrosszabb pillanatban ütött be.

A kérdés csak az, hogyan tovább?

"Tanultam belőle, remélem a többiek is. Kolorrrr nélkül pedig nem volt kedvem tovább játszani ilyen formában. Már megkerestek pár ajánlattal, megnézek 1-2 lineupot."
A srácok tehát külön utakon folytatják, a tudásukból kiindulva magyar és nemzetközi mixek is bőven szóba jöhetnek. Rutinosak is a dologban, 2016 nyarán gabesson és koloRRR már próbálkoztak nemzetközi mix csapatokkal: WaterfallZ azóta Major legenda lett, ami tökéletesen bizonyítja, hogy egy ki nemzetközi mixelgetés hova nőheti ki magát! Szurkolunk az ex-GameAgents tagjainak a mielőbbi visszatéréshez!
Olvastad már ezeket a cikkeket?
×