Fortnite
Hivatalos: Így néz ki a Fortnite Pro-AM magyar stábja!
aaron-igrici - Cloud - Igrici Áron - 11 hónapja
Címkék: Esport Gameplay Újdonság Info magyar fortnite közvetítés Pro-AM Stáb
Hivatalos: Így néz ki a Fortnite Pro-AM magyar stábja!
Elérkeztünk a nagy naphoz, ma este ugyanis megnyitja kapuit az E3-on megrendezésre kerülő Fortnite Pro-AM rendezvény, mi pedig magyar nyelven házhoz visszük nektek az élvezeteket! A mai nappal hivatalossá vált a teljes stáb is, a kommentátori ülésben találkozhattok majd Magyarország legnézettebb Fortnite streamerével, KriszhAdvice-szal, valamint a vérprofi esport kommentátor és streamer, Westen is színesíteni fogja hangjával az estét. Hozzájuk a Gamer.hu szakmai gárdája fog csatlakozni, hogy a lehető legjobb minőségű legyen a magyar közvetítés. A rendezvényt KriszhAdvice saját csatornáján is hostolni fogja, a játékos Twitch oldalát ITT érhetitek el.
Forrás: GamingIntel
A stream 10:30-kor kezdődik, ám a rendezvény felvezetőműsora csak 11:00-kor kezdődik, így aki fél 11-kor veszi észre, hogy nincs otthon üdítő és popcorn, még nyugodtan leszaladhat a legközelebbi éjjel-nappaliba pótlásért. A felvezető műsor körülbelül egy órás lesz, utána kezdődik Los Angeles-ben a Pro-AM rendezvény hivatalos közvetítése! Körülbelül 00:30-kor startol a szereplők bevonulása, majd 01:00-kor elstartol az est első mérkőzése, egy 100 szereplős show meccs. Az első találkozón nem lesznek csapatok, bárki nyerhet, mindenki szurkolhat kedvenc szereplőjének!  
Az első játékot körülbelül egy negyed órás elemzés fogja követni, majd pedig háromnegyed 2-kor a duók összeállnak és egy bemelegítő mérkőzés keretein belül egymásnak esnek. A harmadik, döntő mérkőzés, aminek fődíja a 3 millió dollár és az arany pickaxe trófea, ha minden jól megy 02:30-kor kezdődik, amit egyből az ünnepélyes díjátadó fog követni.   Ezzel véget is ér majd a Pro-AM rendezvény, ám a közvetítés nem, 04:30-ig még biztosan élőben maradunk a Post Show-val! A közvetítést EZEN a linken követhetitek!
Izgalmakban és szemkápráztató akciókban biztosan nem lesz hiány, készíts egy liter kávét és kövesd velünk az idei év eddigi legnagyobb Fortnite eseményét!
 
Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Igaz lett a pletyka: NEO az új ötödik a FaZe-ben!

Az igazolást a csapatkapitány, NiKo jelentette be Twitteren.

Erre vártunk egész évben! - Megérkezett a FIFA 19 Community Team of the Season

Az év legizgalmasabb FIFA időszaka ezennel kezdetét veszi.

Máris megérkezett Cryptic az Item Shopba! - Egy új Wrappel debütált az új Outfit

Frissült az Item Shop ciklus, az új ajánlat pedig egy teljesen új Outfittel kecsegtet.

A PUBG Mobile mostantól szól, ha túl sokat játszol

Új rendszert vezet be a Tencent a PUBG mobil verziójában.

×