Fortnite
Ha egyszer egy üzlet beindul: 100 millió dolláros világbajnoksággal robog az esport irányába a Fortnite
blueblood - Acsdomonkos93 - 11 hónapja
Címkék: Esport TSM faze fortnite epic games Fortnite Pro-AM Fortnite világbajnokság
Ha egyszer egy üzlet beindul: 100 millió dolláros világbajnoksággal robog az esport irányába a Fortnite
Épphogy lezajlott a Ninja Vegas 18' utáni második komolyabb Fortnite torna, a Fortnite Pro-AM, máris nyakon öntött minket az Epic Games egy újabb, nagy volumenű bejelentéssel. https://gamer.hu/2018/06/13/nem-volt-kerdes-ninja-es-marshmello-behuzta-fortnite-pro-fodijat-fortnite-cikk/
2019-ben érkezik a Fortnite világbajnokság!
Bizony, ez lesz első igazi, ténylegesen 100%-ig esport (az említett kettő inkább jótékonysági/promo célokat szolgált) irányú bajnokság Fortnite-ból, melyen bárki részt vehet - résztvevőben márpedig nem lesz hiány, 125 millió játékos játssza világszerte a Fortnite-ot. Nézzük is meg, hogy mit tudunk eddig róla!
  • nem kevesebb, mint 100 millió dollár lesz az összdíjazása az első szezonnak
  • idén ősszel fognak kezdődni a kvalifikációk
  • egyelőre solo és duo játékmódban lesz az esemény első felvonása, de kiemelték, hogy lesz lehetősége a squadoknak is a megmérettetésre
  • nem terveznek liga, vagy franchise alapú esport rendszert csinálni
Kérdés, hogy a sok összeállt csapat (TSM, FaZe, stb.) mekkora szerepet kaphat, egyelőre nem csak ez, de sok más infót is homály fed - ezekre az elkövetkezendő napokban, hetekben fog fény derülni.
Képtalálat a következőre: „fortnite pro am” forrás: Forbes
Ami biztos, hogy minden apróbb hibája (legfőképp a csúszás) ellenére is nagyszerűen sikerült a Fortnite Pro-AM, így mindenképpen bizakodva várhatjuk a folytatást, ugyanis úgy tűnik, hogy a Fortnite eddig csak átlépte az esport kapujának küszöbét, de lassan elmondható, hogy tényleges taggá vált!  
Olvastad már ezeket a cikkeket?
×