HS
Melyik most a legolcsóbb Tier 1 pakli a Hearthstone-ban?
zsolt-cseto - Zsolt Cseto - 11 hónapja
Címkék: Hearthstone Tippek hearthstone paklik
Melyik most a legolcsóbb Tier 1 pakli a Hearthstone-ban?
Az elmúlt napokban bizonyára mindenkinek egészen sok dust állt a házhoz, hiszen a Taverns of Time esemény kezdete óta már misztikus por is jár a napi küldetések mellé - nem is beszélve a ma érkezett ajándék golden pakkról, amiből szintén fel lehetett tölteni egy kicsit a készletet, ha betörtétek a benne lévő kártyákat. Ilyenkor mindig megjön a kedv egy kis craftoláshoz, de fontos, hogy okosan költsük el a dustot. Jelenleg nagyon változatos a meta a Hearthstone-ban, sokféle jól teljesítő deckkel, így könnyű elcsábulni egy egzotikusabb pakli felé. A legbiztosabb azonban az, ha a Tier 1 deckek közül választunk magunknak egy szimpatikusat - a legutóbbi meta jelentés szerint ez a hat pakli teljesít most a legjobban:
  • Even Warlock
  • Taunt Warrior
  • Cube Warlock
  • Token Druid
  • Kathrena Hunter
  • Big Spell Mage
Igen ám, de melyik vajon a legolcsóbb ezek közül? Mutatjuk, melyek közül érdemes választani, ha ez a fő szempont.

Legendary nélkül nem úszod meg

Jelenleg mindegyik Tier 1 pakliban van olyan Legendary lap, ami nélkülözhetetlen az adott összeállításból. Ott van például a Taunt Warrior, amiből nyilvánvalóan kihagyhatatlan a Fire Plume's Heart, hiszen erre épít az egész deck. A jó hír az, hogy több narancs kártyára nem is feltétlenül van szükség - igaz, az Epic lapok így is megdobják az összköltséget. De legalább olyan kártyákról beszélünk (Shield Slam, Brawl, Primordial Drake), amiknek máshol is jó hasznát vehetjük majd. Taunt Warrior (5240 dust)
Standard Taunt Warrior
AAECAQcCsgjTwwIOS6IEkQb/B/sMm8ICvsMCysMCyccCm8sCzM0Cz+cCquwCm/MCAA==
A fentihez hasonló árkategóriában mozog a Token Druid is, amiben szintén egy Legendary van csak, a Druid DK hőse, Malfurion the Pestilent. Ez nem annyira esszenciális, mint a Quest az előző pakli esetében, nélküle mégis sokat gyengül a deck, hiszen bizonyos matchupokban (főleg az elhúzódó meccseken) elengedhetetlen a jelenléte. Itt is főleg a lila ritkaságú kártyák dobják meg a "végösszeget", de nincs mese, használni kell őket - esetleg az Arcane Tyrantből le lehet csípni egy darabot, az Ultimate Infestation és a Branching Paths viszont a húzás és a multifunkcionalitás miatt nagyon fontosak, a Wispering Woods pedig nyilván a pakli egyik alapja. Token Druid (5880 dust)
Standard Token Druid
Ha egy picivel jobban állunk dust-ügyileg, akkor elgondolkodhatunk az Even Warlock használatán is. Ez már némileg borsosabb árú deck, háromféle Legendary lappal: a Genn Greymane maga a kiindulási pont, a Bloodreaver Gul'dan és a The Lich King pedig egyaránt nagyon fontos szerepet töltenek be a late game-ben. A jó hír az, hogy a Doomsayeren és a Mountain Gianten kívül nincs más Epic lap a deckben, úgyhogy ha a Legendary-k megvannak, akkor sokat már nem kell költenünk a paklira. Even Warlock (7720 dust)
Standard Even Warlock
AAECAf0GBIoHws4Cl9MCzfQCDYoB8gX7BrYH4Qf7B40I58sC8dAC/dACiNIC2OUC6uYCAA==
A maradék három Tier 1 pakli (Cube Warlock, Kathrena Hunter, Big Spell Mage) már mind jóval drágább mulatság sajnos: mindegyikre bőven 10 ezer dust felett kell költenünk, ha igazán erősre szeretnénk őket csinálni, hiszen általában 5-6 Legendary lappal játsszák őket. Éppen ezért ha a pénztárcabarát megoldás nálad a fő szempont, akkor a fenti három pakli közül érdemes választani - hogy éppen melyiket, azt már mindenkinek a személyes ízlésére (na meg persze a meglévő lapkészletére) bízzuk. Jó craftolást!
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Újabb kompenzáció az Epic-től! - Ezúttal a Blackheart és Hybrid kihívások adták meg magukat

Jó lenne már megélni egy olyan hetet, amikor nem kell arról beszámolni, hogy valamit éppen kompenzálni tervez a kiadó.

LOLbox-image

Változtatnak Diana játékmenetén , a 9.11-ig biztonságban van az aktuális verzió

Szinte biztos, hogy csak a 9.11-es ciklus után lesz ebből valami.

Nem töltenek be rendesen a textúrák? - A v9.01-ben jön a segítség!

Egy hibát már biztosan javítani fog a következő frissítés.

Igaz lett a pletyka: NEO az új ötödik a FaZe-ben!

Az igazolást a csapatkapitány, NiKo jelentette be Twitteren.

×