Gaming
Ingyenes lett a LawBreakers! Két hónapotok maradt kiélvezni
zsolt-cseto - Zsolt Cseto - 11 hónapja
Címkék: Gaming Info lawbreakers
Ingyenes lett a LawBreakers! Két hónapotok maradt kiélvezni
Még egy éve sincs annak, hogy megjelent a LawBreakers, de máris búcsúzkodnunk kell. Hiába érkezett nagy reményekkel tavaly augusztusban a Boss Key Productions multiplayer FPS-e, a játékosok nem nagyon repültek rá - olyannyira, hogy pár hónappal később szó szerint pár tucatnyian játszották már csak. A fejlesztők többször is próbálták menteni a menthetőt ingyenes hétvégékkel, de hiába - végül olyannyira nem hittek benne, hogy már áprilisban piacra dobták free-to-play Battle Royale játékuk, a Radical Heights early access változatát. De ez is késői lépésnek bizonyult: nem sokkal később a Boss Key bejelentette, hogy lehúzzák a rolót. Ez nyilván a LawBreakers végét is jelenti, ám öröm az ürömben, hogy nem azonnali hatállyal:
a játék a mai napon ingyenessé vált, és az is marad a szerverek lelövéséig.
A tervek szerint még két hónapig, szeptember 14-ig lehet játszani a LawBreakers-szel, utána azonban megszűnik minden támogatás. A PC verzió a Steamen érhető el - a PS4-es változat egyelőre az eredeti áron megy, nem tudni, hogy ez is ingyenessé fog-e válni. Az ingyenesség nyilván örömteli, ugyanakkor sajnáljuk a fejlesztőket, amiért a stúdiónak be kell zárnia. A Boss Key az alábbi üzenettel búcsúzott a hivatalos oldalon:
"A Boss Key Productions bezárásáról szóló szerencsétlen hírek következtében sajnálattal kell bejelentenünk, hogy szeptember 14. után nem támogatjuk tovább a LawBreakers-t, mivel képtelenek leszünk működtetni a játékot." "A szerverek élesek maradnak eddig az időpontig, a játék pedig mostantól ingyenessé válik a Steamen minden játékos számára. Fontos, hogy a játékon belüli vásárlások ki lesznek kapcsolva és nem leszünk képesek eleget tenni semmiféle pénzvisszafizetési kérelemnek." "Értékeljük megértéseteket ezekben a nehéz időkben, és szeretnénk megköszönni mindenkinek a támogatást, valamint hogy részesei voltatok egy lelkes LawBreakers-közösségnek."
A játék tehát szeptember 14-én végleg leköszön - használjátok ki a hátralévő két hónapot!
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Feltörték k0nfig accountját, majd megtalálták a régi VAC banos profilt

A bizonyítékok a profi játékos ellen szólnak, 2014-es VAC bannolt profil került a felszínre.

A PUBG anti-cheat újra bizonyított - 10 perc alatt bannolták a tehetséges játékost

A PUBG anti-cheatje továbbra is messze áll a tökéletestől

Igaz lett a pletyka: NEO az új ötödik a FaZe-ben!

Az igazolást a csapatkapitány, NiKo jelentette be Twitteren.

A PUBG Mobile mostantól szól, ha túl sokat játszol

Új rendszert vezet be a Tencent a PUBG mobil verziójában.

×