CSGO
No mic No party - Kispadra ültették DOcC-ot az FPL-ben
dokiur - Szekelymarton27 - 11 hónapja
Címkék: Counter Strike cs:go Esport csgo docc csgo dráma dráma csgo chrisj csgo fpl
No mic No party - Kispadra ültették DOcC-ot az FPL-ben
A fiatal skillgép szorija a következő: Nagyon jól játszó fiatal srác felküzdötte magát az FPL-c-be, ami az FPL előszobája. Innen kitették arra hivatkozva, hogy nem használja a mikrofonját. Régebb óta streamel, de infózáshoz a játékba beépített hangokat használta. Majd elkezdett infózni, be is került a legfelsőbb ligába, ám mint kiderült, nem az ő, hanem egy barátja hangját hallottuk előtte. Korábban azt terjesztették róla, hogy a hangját szégyenli, de nem állhatott ki magáért, mert így bukhatta volna az FPL szereplését. Majd kiderült az igazság:
A szüleim nem szeretik, hogy sokat játszom, illetve nagyon ellene vannak ennek az egésznek. Nem engedik, hogy beszéljek játék közben. Tudják, hogy kereshetnék 20 000€-t havonta, de soha nem engednék, hogy munkaként játsszak. Amint betöltöm a 18-at és befejezem a sulit, elköltözöm a saját házamba és beszélek a játékban.
Ezt vagy elhisszük, vagy nem. Minden esetre nem fogadta el chrisJ ajánlatát, aki felajánlotta honfitársának hogy költözzön hozzá azonnal. Akit érdekel az egész történet, az itt olvashatja el. Miután kiderült ez az egész, az FPL játékosai között szavazásra bocsájtották, hogy mi legyen a srác sorsa. A közösség pedig úgy döntött, hogy addig kispadra ültetik, ameddig nem tud kompetitív igényeket kielégítően játszani. Ennek ellenére továbbra is streamelget, és remekül játszik. A twitch csatornáját ezen a linken érhetitek el. Kíváncsian várjuk, hogy mi lesz a "dráma" kimenetele, könnyen lehet, hogy a jövő egyik legnagyobb sztárjának szorítunk most.
Olvastad már ezeket a cikkeket?
R6box-image

Fortress emeletét támadod? Válaszd Capitaot, nem fogod megbánni!

Zónázásra tökéletesen alkalmas a gadgetje.

Motar2k visszatért, közel másfél milliós donation repült pashának

A gamer világ egyik legnagyobb adományozója ismét akcióba lendült.

Nem töltenek be rendesen a textúrák? - A v9.01-ben jön a segítség!

Egy hibát már biztosan javítani fog a következő frissítés.

Hamarosan érkezhetnek a Helmetek a játékba? - A Wick's Bounty LTM egy tökéletes bétateszt

Új kozmetikai kategóriát tesztelhet az Epic Games a Wick's Bounty LTM-ben.

×