Fortnite
VIDEÓ - Nézd vissza az első hivatalos Fortnite verseny magyar közvetítését!
VIDEÓ - Nézd vissza az első hivatalos Fortnite verseny magyar közvetítését!
3 kör, 3 millió dolláros nyereményalap és 100 híres versenyző a gépek mögött. Erről szólt a Los Angeles-ben tartott Fortnite Celebrity Pro-Am, ahol az ismert játékosok színészekkel, zenészekkel, és sportolókkal párosítva indultak csatába. A jótékonysági verseny célja, maga a játék népszerűsítése mellett a Fortnite esport vonalának hivatalos beindítása volt. Első ízben láthattunk ugyanis spectator elemeket a játékból, és bár nem tökéletes még, biztató amit eddig láttunk.
A magyar közvetítést a gamer.hu stúdiójából Westen és KriszhAdvice hozta el a nézők képernyőjére:
A három körös verseny első nekifutásra egy laza, tét nélküli egyéni meccsel kezdődött, ahol Ninja és Gotaga már 6 perc után megtalálták egymást:

A második kör már a duókkal ment, de ez is még csak a gyakorlásról szólt az éles akció előtt. Izgalomból persze itt sem volt hiány:

Utána már csak a lényeg volt hátra, a mindent eldöntő utolsó körben a párosok a 3 millió dolláros díjazásért csaptak össze. A hatalmas tét hatalmas csatát szült, de a végén csak egy páros örülhetett.

Reméljük tetszett a magyar közvetítés, hiszen a jövőben sok hasonló izgalmas pillanat vár még ránk a magyar nyelvű Fortnite közvetítéseken. Ha nem szeretnél lemaradni róluk, már most kövesd be a Gamer.hu Twitch csatornáját!  
Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?
HSbox-image

Zayle már a játékban és bontható pakkokból: újabb Blizzard baki történt

Többen is jelezték, hogy kibontották a legendary-t.

Bréking: elhalasztják a TheVR által szervezett II. Real Talk eseményt

Az új időpontra megoldhatatlan helyszíni problémák miatt volt szükség.

Akciófigyelő: Ezúttal két Steames játékot húzhatunk be ingyen!

Ezúttal két címet is behúzhatunk, viszont nem árt sietni, ugyanis ezek az akciók sajnos rendkívül korlátozott ideig élnek csupán.

A PUBG Mobile mostantól szól, ha túl sokat játszol

Új rendszert vezet be a Tencent a PUBG mobil verziójában.

×