Fortnite
Mém item, ami még szórakozásra is gyenge: így buffolná a bokrot a közösség
blueblood - Acsdomonkos93 - 12 hónapja
Címkék: Egyéb fortnite buff Reddit Bush
Mém item, ami még szórakozásra is gyenge: így buffolná a bokrot a közösség
Alapvetően az összes itemnek, fegyvernek megvan a szerepe a Fortnite-ban, és noha van néhány, amely kilóg egy kicsit, nincs köztük olyan, ami totál haszontalan. Egyet kivéve: ez a bokor, mely a csalódások netovábbja.
Képtalálat a következőre: „bush fortnite” forrás: Fortnite Skins
Egyrészt mert teljesen használhatatlan, konkrétan hátrányt jelent a viselőjének, másrészt mert legendary: amikor bontjuk a ládát és előugrik belőle egy sárgán izzó tárgy, akkor minden valamirevaló játékosnak megemelkedik a pulzusa, majd pofára esik, ha kiderül, hogy ez egy bokor. Aki esetleg nincs tisztában vele: a bush egy 3.5 másodperc alatt feltekerhető tárgy, mely egyszer használható, és azonnal leesik, ha sebzést szenvedünk el. Állás közben látszik a lábunk alja, úgyhogy csak guggolásnál, azon belül is az egy helyben várás közben tudunk tényleg úgy beépülni a környezetbe, mint egy sima bokor. A másik gond vele a látókör: kifejezetten zavaró, ha csak nem céloztok közelítve ellenfeletekre.
Képtalálat a következőre: „bush fortnite gameplay” forrás: youtube
Nagyon ritka a használata, így egy viszonylag régi videón tudjuk példázni, hogy mit értünk a látókör zavarása alatt: Megoldás Sok érdekes ötlet jár az interneten, egyik kedvencünk azt javasolja, hogy ne Supply Dropokban és ládákban lehessen megtalálni, hanem olyan helyeken, ahol amúgy is sok a bokor - konkrétan átvenné 1-1 bokor helyét, melyről csak akkor tudnánk meg, hogy "elfogyasztható", ha rávisszük a nézetünket. A lényeg ugye az lenne, hogy ne foglalja az értékes helyet az említett dolgokban. Egy másik ötlet azt javasolja, hogy hátizsákként funkcionáljon a szóban forgó item, ami csak akkor aktivizálódik, ha leguggolunk.
Bush Backpack Item in Fortnite Battle Royale forrás: fortniteinsider
Van olyan is, aki megelégedne azzal, hogy állás közben ne nézzünk ki nevetségesen....igen, ennyire rossz az item, hogy már ennek is sokan örülnének.
forrás: reddit
A mi véleményünk az, hogy elég lenne, ha nem zavarna a látótérben, mert jelenleg több kárt okoz használójának a bokor, mint amennyi hasznot hoz, erre gondolunk:
forrás: reddit
Vagy csak vegyék ki... Most ti jöttök, mi legyen a bokorral? Menjen? Ha maradjon, mit változtatnátok rajta?  
×