HS
50 győzelem, 0 vereség: Dog bedarálta a Wild mezőnyt ezzel a Rogue paklival
50 győzelem, 0 vereség: Dog bedarálta a Wild mezőnyt ezzel a Rogue paklival
A népszerű amerikai játékos és streamer, Dog hamarosan élete egyik legfontosabb versenyén bizonyíthat majd, a jövő hétvégén esedékes világbajnoki selejtezőn, a Summer Championshipen ugyanis ő is ott lesz a mezőnyben - sőt, ő a legnagyobb név az indulók között, így nem csoda, hogy a Choose Your Champion akcióban rengetegen őt választották. Dog bizonyára sokat agyal a versenyen, ezért nem árt némi levezetés - tegnap meg is tette ezt, amikor futott egy kört Wildban. Méghozzá egy nem gyengén eredményes kört, hiszen Rank 25-ről indulva 50 meccset nyert zsinórban az alábbi Odd Rogue paklival - az első vereségét Rank 6-on szenvedte el, ami után el is köszönt a nézőktől.
Dog paklija
AAEBAaIHBq8E+g6eEJG8AsrLAp74AgyMAqgF1AXdCPMRuhObFZK2AoHCAuvCAtHhAqbvAgA=
Látható, hogy viszonylag sok az egyezés a Standard módban megtalálható Odd Rogue deckekkel: a pakliban összesen 11 Wild lap található. Ezek nagy része a Pirate-csomaghoz köthető, hiszen természetesen ott van a deckben a Standard metát másfél évig félelemben tartó Patches the Pirate, aki mellé bekerült a két erős 1-drop, a Buccaneer és a Swashburglar is - meg persze a Standard lapok közül a Southsea Deckhand és a Southsea Captain. A boardon szerzett előny megtartásában segédkezik a Dark Iron Skulker és az Argent Horserider, melyek tökéletesek a kisebb fenyegetések eltávolítására. De természetesen nem hiányzik a deckből a korai Hearthstone két kötelező Legendary sztárja, a Loatheb és a Dr. Boom sem. Ha valakinek megvannak a régi lapok, de nem nagyon szokott Wildban játszani, akkor Dog fenti paklija ideális kiindulási pont lehet, hiszen aki ismeri a Standard Odd Rogue működését, az ezzel a deckkel is könnyedén boldogulni fog. Legalább ilyen hosszú win streaket kívánunk nektek is, ha kipróbáljátok!
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Két új pálya is érkezett a mai update-tel, plusz Vertigón is csavartak egy picit

Nem várt frissítés érkezett a játékhoz, bugok azonban már most is bőven akadnak!

Egy jobb póló áráért kezdte el árulni a fejpántjait Ninja

Borsos áron ugyan, de már kaphatók Ninja védjegyének számító fejpántjai Amerikában.

VIDEÓ - Ez történik, ha egymásnak lövünk két játékost az ágyúkkal

Az újdonságokkal kapcsolatos felfedezések általában örömmel töltik el az embert. Ez kísérlet azonban inkább az ellenkezőjét váltotta ki.

×