Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
HS
Lifecoach egy kis akadályba ütközött Magyarországon az 1500 km-es kerékpártúrán
Lifecoach egy kis akadályba ütközött Magyarországon az 1500 km-es kerékpártúrán
Ritkán szoktunk beszámolni az ismert játékosok és versenyzők mindennapjairól, hiszen nekünk is elsősorban maguk a játékok fontosak. Lifecoach legutóbbi Twitter-bejegyzései mellett azonban mi sem tudtunk elmenni szó nélkül, kiderült ugyanis, hogy a német zsugás jelenleg Magyarországon tartózkodik - van tehát némi hazai vonatkozása a posztoknak. Aki esetleg nem ismerné: Lifecoach hosszú évekig a profi Hearthstone-közösség egyik legismertebb alakja volt, sikeres HS-karrierje során közel 100 ezer dollárt kártyázott össze - nem sokkal kevesebbet, mint amennyit korábban profi pókerjátékosként keresett. 2017 tavaszán azonban besokallt: tavaly márciusban bejelentette, hogy felhagy a versenyszintű Hearthstone-nal, mert nem elégedett a játék kompetitív részével. Nem sokkal később átpártolt a Gwentre, azóta azonban már a rivális kártyajátékból is kiszeretett. Na de vissza a Twitterre! Lifecoach sportemberi mivoltát jól mutatja, hogy pár napja úgy döntött: kerékpárra pattan és nekivág egy könnyed 1500 kilométeres túrának, egészen a tengerpartig. Az út során Magyarországot is érintette, ahol azonban kisebb nehézségbe botlott...
"Szóval itt vagyok Magyarországon a semmi közepén egy folyóval és egy komppal. Az útnak vége, de nincs, aki átvigyen a komppal. :D Mi legyen?..."
Lifecoach szerencsére nem volt szívbajos, és ha már kerékpártúra, egy laza kitérővel meg is oldotta a problémát.
"Kinek kell komp? Csak dobj be egy sört (természetesen alkoholmentes!) és tekerj 50 kilométert a következő hídig." :D
Reméljük, hogy a nehézségek ellenére azért jól érezte magát Lifecoach nálunk és további gondok nélkül folytathatja az útját. És ha már folytatás: Lifecoach játékosként is élete egyik új fejezetét írja jelenleg, hiszen a Valve készülő kártyajátéka, a Dota 2-n alapuló Artifact fejlesztésében vesz részt jelenleg - a Hearthstone-ban és a Gwentben szerzett tapasztalata mindenképpen óriási segítség.
Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Videón az átdolgozott Erangel - Mindent a hamarosan kezdődő tesztről!

Két hullámban próbálhatjuk ki az újdonságokat.

LOLbox-image

Felidegesített és törölted a LoL-t? Kezdd újra és jutalmat kapsz a Riottól!

Egészen komoly lökettel térhetnek vissza a LOL-hoz a játékosok.

Következő állomás: Szolnok! Országos gamer napok roadshow és retro konzol kiállítás

A szolnoki rendezvényen találkozhattok Paplovaggal és Kovács Zsoltival is, akik nem csak dedikálnak, de simán játszhattok is velük.

Bajban a VGA piac: egy milliárd dollárt bukott az NVIDIA egyetlen év alatt

A világ legnagyobb videokártya-gyártó cége még most is elképesztő mélységeket él meg.

×