Hearthstone

Lifecoach egy kis akadályba ütközött Magyarországon az 1500 km-es kerékpártúrán


Érdekes Twitter-bejegyzések a volt Hearthstone-sztártól.

Ritkán szoktunk beszámolni az ismert játékosok és versenyzők mindennapjairól, hiszen nekünk is elsősorban maguk a játékok fontosak. Lifecoach legutóbbi Twitter-bejegyzései mellett azonban mi sem tudtunk elmenni szó nélkül, kiderült ugyanis, hogy a német zsugás jelenleg Magyarországon tartózkodik – van tehát némi hazai vonatkozása a posztoknak.

Aki esetleg nem ismerné: Lifecoach hosszú évekig a profi Hearthstone-közösség egyik legismertebb alakja volt, sikeres HS-karrierje során közel 100 ezer dollárt kártyázott össze – nem sokkal kevesebbet, mint amennyit korábban profi pókerjátékosként keresett. 2017 tavaszán azonban besokallt: tavaly márciusban bejelentette, hogy felhagy a versenyszintű Hearthstone-nal, mert nem elégedett a játék kompetitív részével. Nem sokkal később átpártolt a Gwentre, azóta azonban már a rivális kártyajátékból is kiszeretett.

Na de vissza a Twitterre! Lifecoach sportemberi mivoltát jól mutatja, hogy pár napja úgy döntött: kerékpárra pattan és nekivág egy könnyed 1500 kilométeres túrának, egészen a tengerpartig. Az út során Magyarországot is érintette, ahol azonban kisebb nehézségbe botlott…

“Szóval itt vagyok Magyarországon a semmi közepén egy folyóval és egy komppal. Az útnak vége, de nincs, aki átvigyen a komppal. 😀 Mi legyen?…”

Lifecoach szerencsére nem volt szívbajos, és ha már kerékpártúra, egy laza kitérővel meg is oldotta a problémát.

“Kinek kell komp? Csak dobj be egy sört (természetesen alkoholmentes!) és tekerj 50 kilométert a következő hídig.” 😀

Reméljük, hogy a nehézségek ellenére azért jól érezte magát Lifecoach nálunk és további gondok nélkül folytathatja az útját. És ha már folytatás: Lifecoach játékosként is élete egyik új fejezetét írja jelenleg, hiszen a Valve készülő kártyajátéka, a Dota 2-n alapuló Artifact fejlesztésében vesz részt jelenleg – a Hearthstone-ban és a Gwentben szerzett tapasztalata mindenképpen óriási segítség.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva