Advertisement Gate sponsorship Gate sponsorship
Fortnite

Új Victory Screen animáció? – Egy ilyen megoldást szívesen fogadnánk!


A Save the World játékosoknak nem idegen a játékok utáni interaktív statisztika figyelő ablak, ám azoknak, akik csak a Battle Royale módot űzik, sajnos csak egy “szürke” felugró ablak jut nyers statisztikákkal és egy Spectate móddal. Ha pedig mérkőzést nyerünk, a karakterünk egy ideig még mozog, majd pedig áll ott, mintha megfagyott volna a győzelem érzésétől.

Save the World Victory Screen (Forrás: Youtube)

Ezen a Victory Screenen, vagyis a győzelmek után felugró képernyőn dobott egy hatalmasat Sami Glitch, egy 3D animátor. A srác elkészítette a saját elképzelését, arra az esetre, ha az Epic Games valami pluszt szeretne vinni a meccsvégi statisztikák ábrázolásába.

Az animátor meghagyta a mérkőzés végi szabad táncolás/barangolás időszakát, ám ehhez hozzádobott még egy fantasztikus animált Victory Screent, amiben minden fontosabb adatot feltüntetett. Ki nyerte meg a játékot, kit és mivel szedtek ki, hányszor élesztettünk társakat, stb.

A Battle Royale elképzelés (Forrás: Sami Glitch)

A legérdekesebb bónusz pedig, a duó és solo játékok esetén a második és harmadik helyezett csapat, vagy ember is megkapná a maga kis reflektorfényét, ugyanis ők is felkerülnének a meccsvégi képernyőre. Habár ők inkább szomorkodva, mint boldogan.

Egy biztos, kevés olyan játékos van, aki ne látna szívesen egy ilyen minőségi Victory Screent. A csoportokba beosztott “Victory Royale” képeknél legalábbis biztosan érdekesebbek lennének ezek…

Ti örülnétek egy ilyen újításnak?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva