Fortnite
Lovaskocsi a semmiből, gyanús nyomok Greasy-ben - Elkezdődött a visszaszámlálás!
Lovaskocsi a semmiből, gyanús nyomok Greasy-ben - Elkezdődött a visszaszámlálás!
A Fortnite: Battle Royale pályájának legújabb eleme egy, a western filmekből ismerős lovaskocsi. Eredetileg a téridő-kapuk, melyek a június végi rakéta kilövés után képződtek csak és kizárólag roncsolták a környezetüket. Elsőre a Lonely Lodge felirat bánta, majd elhagyta a játékot Tomato Town jelképe, de még a Durr Burger kabalája is. Majd megjelent egy anomália egy teljesen jelentéktelen helyen, ami elkezdte beindítani a játékosok fantáziáját. Vajon ezúttal a talajt fogja elnyelni és elkezdi átalakítani a pályát a szemünk láttára az új esemény? Néhány órán belül érkezett is a válasz, a Greasy Grove-tól nem messze eső területen (a hegyen) hirtelen megjelent egy fából készült vasmacska. https://www.youtube.com/watch?v=CBjNzDBpZb8 Majd pedig július 7-én is egy értékelhetetlen területen bukkant fel a legújabb anomália, nem volt ott se bokor, se fa, se felirat, csak néhány lépésre a Moisty Mire. Ekkor már számíthattunk arra, hogy a kapu ezúttal sem pusztítani, hanem "építeni" fog, érkezett is egy teljesen új elem a játékba, egy lovaskocsi.   Egyre biztosabb, hogy a Fortnite: Battle Royale ötödik szezonjának témája az időutazás, vagy a párhuzamos univerzumok lesznek. Legalábbis nem tudunk elképzelni olyan forgatókönyvet jelenleg, amibe mindezek beleillenek és nem érintik sem az időutazást, sem pedig a párhuzamos univerzumokat.

Na de mi a helyzet a valóságban megjelent Durr Burger figurával?

Az Epic Games hatalmasat megy megint, ugyanis amikor eltűnt a játékból a Durr Burger fej, megjelent a kaliforniai sivatagban, a valóságban. Nem sokkal a hamburgerfej megjelenése után a kíváncsiskodók kaptak egy telefonszámot, amit ha tárcsáztak, lejátszotta azt a hangot, amit a játékbeli portál adott ki. Ez a hang egy idő után megváltozott, s átalakítható volt egy kombinált kóddá. Ezt "Legoandmars", egy reddit felhasználó fejtette meg.
A kód a következőképpen nézett ki: 067 000111
A 067 az APC kódja a "C" betűnek, míg a 000111 pedig a bináris megfelelője a 7-es számnak. Egymás mellé állítva a betű és a szám, kiad egy Fortnite koordinátát, ami nem más, mint a "C7", vagyis Greasy Grove. Jobb lesz ezentúl figyelni Greasy Grove-ot, ugyanis nagy valószínűséggel nagy események szemtanúi lehetünk, elvégre biztosan nem csinálna az Epic Games ekkora felhajtást, ha nem lenne tervük a területtel.
Az ötödik szezon július 12-én, csütörtökön startol, mostantól minden perc számít!
 
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Beépített flash, brutális lőgyorsaság - A közösség kiborult a Drum Shotgun miatt

Újabb OP fegyverrel bővült a Fortnite. A játékosok utálják.

Egy újabb Facebook botrány robbant ki

A Facebook nincs a toppon mostanában.

Megjött a 419.35: Optimizálták az Apex Legends-et és sok új játékot!

Végre kiadta az Apex Legends-hez optimizált drivert az Nvidia. Reméljük, hogy sok technikai problémát küszöböl majd ki a frissítés.

Megérkeztek a Bosszúállók! - Valamint a v8.50-es frissítés

Rendhagyó frissítéssel jelentkezett az Epic Games.

×