HS
Mecha-Jaraxxus, lapváltozások és dupla Gold esemény: ezt hozta a legújabb patch
zsolt-cseto - Zsolt Cseto - 9 hónapja
Címkék: Hearthstone Update hearthstone patch the boomsday project
Mecha-Jaraxxus, lapváltozások és dupla Gold esemény: ezt hozta a legújabb patch
Azok után, hogy kedden kiszivárgott, majd nem sokkal később hivatalosan is bemutatkozott a legújabb Hearthstone kiegészítő, a The Boomsday Project, befutott a legújabb, 11.4-es sorszámú patch is a játékhoz. Lássuk, mit hozott a frissítés!

MEGA Bundle új Warlock skinnel

Ahogyan az tegnap már kiderült, a normál, 50 csomagot tartalmazó előrendelési opció (50 euró) mellett lesz egy 80 The Boomsday Project pakkot tartalmazó MEGA Bundle is (80 euró). Mindkettő mellé kapsz majd egy véletlenszerű Golden Legendary-t és egy egyedi hátlapot, utóbbihoz azonban egy új, exkluzív Warlock skin is jár, a Mecha-Jaraxxus, melyet ráadásul rögtön lehet is használni. Egy felhasználóról mindkét előrendelést le lehet adni.

Visszatér a Midsummer Fire Festival

Tavaly igen nagy népszerűsége volt a nyári Fire Festival eseménynek, amely alatt minden napi Questért dupla mennyiségű gold járt, mind eredetileg. Nos, az új frissítés kapcsán kiderült, hogy ezt idén is megtartja a Blizzard: újból megkapjuk a Tavern Brawlt, melyben felturbózhatjuk a "Wow!" emote-ot, illetve egy teljesen új kocsmai bunyó is érkezik majd az esemény alatt. A pontos időpontok egyelőre még nem ismertek, de könnyen lehet, hogy már ma este indul a fesztivál!

Élesek a legújabb lapváltozások

Az új patch elhozta a múlt héten bejelentett módosításokat: 5 kártyának is változott az altípusa, emellett a Witchwood Grizzly új illusztrációt kapott. A fentiek mellett több egyéb apró változást is hozott az új patch. Javult például a Collection Manager teljesítménye, kisebb lett a mobilos verzió mérete, valamint megkapták a régóta várt támogatást az olyan modernebb készülékek, mint az iPhone X vagy a Samsung Galaxy S8 és S9.
Ajánljuk még
3000 feliratkozó
Feliratkozom
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Logitech cuccokat és Noblechairs gamer széket is nyerhettek a PUBG Summit alatt

Nyereményeső hullik az égből a PUBG Summit alatt!

Ninja elárulta, melyik három landolási helyet érdemes elkerülni a játék elején

A Fortnite legnézettebb alakja nincs megelégedve a játék minden területével.

REZ továbbra is egy állat, fájdalmasan sima meccsen kapott ki a HR

Második vereségét is begyűjtötte a HellRaisers, holnap már Bo3-as meccsen kell a bent maradásért harcolniuk.

Minden, amit a Halo: Infinite-ről eddig tudunk

A következő Halo játék egyelőre várat magára, a meglévő infókat viszont összegyűjtöttük nektek ebben a cikkben.

×
×

KEDVES LÁTOGATÓ!

Örömmel osztjuk meg veled a hírt, hogy a gamer.hu szintet lépett és METABRO néven folytatja tovább működését. Az eddig megjelent tartalmakért, a közvetítések során gyűjtött pontjaidért és izgalmas újdonságokért ezentúl gyere a METABRO.HU oldalra!

GO WITH THE BRO