League of Legends

Kontrolláltan, de érkezhetnek még nem tradicionális botosok a jövőben


A Riot Games továbbra is támogatja az off-meta és off-role karakterek megjelenését az alsó ösvényen, s mindezt azért teszi, hogy sokszínűbb legyen a játék.

Olyannyira támogatja, hogy a jövőben még több olyan karaktert szeretnének készíteni, mint Mordekaiser. Morde egy rendhagyó hős, akinek a reworkje 100%-ig úgy és azért készült, hogy az alsó ösvényen, egy támogatóval az oldalán tudjon létezni. Ráadásul egy olyan korban, amiben még tradicionális lövészek járkáltak arrafelé, nem pedig a teljes hőspaletta.

Greg “Ghostcrawler” Street, a Riot Games egyik vezető tervezője a Twitteren egy videóban mondta el, a Riot teljes mértékben nyitott arra, hogy a jövőben több Mordéhoz hasonló, “nem lövész, de még is botos” karaktert hozzanak be a League of Legends világába. Persze azt nem győzte pontosítani a rioter, hogy csak és kizárólag a legindokoltabb esetben tervezik ezt tenni, csak azért, hogy egy ilyen jellegű karakterrel bővüljön a játék, véleménye szerint nem lenne értelme bajlódni.

 

Ghostcrawler egy másik komment szekcióban éppen a LoL legújabb karakterével, Pyke-kal példálózott diverzitás terén. Egy támogató, akinek az elsődleges feladata, hogy elpusztítsa az ellenfeleket. Ráadásul a buildjei is erre utaznak, ugyanis életből kap sebzést a hős. Eddig még ilyesmire nem volt példa a játék történetében, így egy teljesen új kapu nyílt ki a Riot Games számára. “Pyke nem egy támogató hős, ő egy, a támogató pozícióban használt orgyilkos.”

Ti szívesen látnátok még ilyen new wave hősöket?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva